Prie diskusijos su atlikėjais prisijungs ir tikras „Eurovizijos" konkurso gerbėjas Justas Buivydas, kuris mums papasakos apie visuomenės nuomones ir tvyrančias nuotaikas prieš didįjį finalą.

Primename, kad šiandien Monika Marija paskelbė, jog finale pasirodys tik su vienu kūriniu. Atlikėja pareiškė, kad finale nori dalyvauti su balsavimo lentelėse pirmąją poziciją iškovojusia daina „Light On".

Dar trečiadienį DELFI pranešė, jog organizatoriai užkulisiuose jau tuomet kūrė planą prieš pat finalą sumaišyti visas kortas ir į sceną sugrąžinti Alen Chicco, kuriam savo vietą užleistų Monika Marija su savo daina „Criminal". Kaip žinia, ši atlikėja į finalą pateko su dviem dainomis.

Ketvirtadienį šis sprendimas ir Alen Chicco dalyvavimas finale buvo patvirtintas.

Atsižvelgiant į „Eurovizijos" taisykles, atlikėjai bus taikoma piniginė bauda. Pati Monika Marija galutinio LRT sprendimo kol kas nežino. Daugiau intriguojančių detalių prieš šeštadienį laukiantį didįjį finalą bus aptariama tiesioginės transliacijos metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)