Duše nusifilmavusi pora tūkstančiams internautų dar kartą sudainavo savo dainą „Sing“, kvietė savo gerbėjus išdrįsti dainuoti kartu ir pasidalino keliais patarimais.

„Vieni duše, kiti mašinoje. Svarbu tai daryti kartu ir su šypsena! Metam iššūkį jums. Išdrįsti išlaisvinti balsą. Išdrįsti dainuoti kartu. Parodyk savo „Sing!“ ir kaip tai paveikia tave bei kitus“, – socialiniame tinkle „Facebook“ skelbė J. Didžiulis.

Identišku vaizdo įrašu iš vonios kambario pasidalino ir muzikanto žmona E. Jennings. Dainininkė kvietė dainuoti kartu, įsiamžinti, tuo pasidalinti ir užkrėsti gera nuotaika. Grupės „Skamp“ vokalistė savo žinutę papildė pikantiškomis grotažymėmis: #nakedagain (liet. ir vėl nuogi), #makeupfree (liet. be makiažo), #nakedandmarried (liet. nuogi ir susituokę), #nudistai.

DELFI primena, kad nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalas skambės jau šį šeštadienį, vasario 23 d.

Erica ir Jurgis šventai tiki, kad jų daina gali laimėti, nes ji turi svarbią žinutę. „Šios dainos galia ta, kad ji užveda dainuoti. Esame labai laimingi, kad praktikoje mūsų idėja iš tikrųjų veikia. Labai tikime, kad ir Tel Avive suveiks“, – entuziastingai yra pasakojęs Jurgis.

Duetas tiek atlikdami „Sing!“, tiek visuose kituose savo pasirodymuose visuomet pabrėžia gyvumą ir natūralumą. „Kadangi prie šios dainos savo balsais kaskart prisijungia skirtingi žmonės nėra vienodo šios dainos varianto. Visi jie yra savaip galingi ir unikalūs“, – dar kartą idėją pabrėžia Jurgis.

Pora šiemet užtikrintai yra pasiruošusi pagaliau atvežti šį dainų konkursą į Lietuvą. Taip pat tiki, kad abiejų turima didžiosios „Eurovizijos“ patirtis (Erica su „Skamp“ 2001 m., Jurgis su „Inculto“ 2010 m.) galėtų tam pasitarnauti.

„Sing!“ vaizdo klipas:

Prieš pat antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį muzikantų pora viešėjo Kolumbijoje, kur ne tik atostogavo, bet ir tobulino savo pasirodymą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (290)