DELFI žiniomis, šią paslaptį nuo visuomenės buvo norėta išlaikyti iki ketvirtadienio, kai bus aptartos galutinės detalės ir apie sprendimą užleisti savo vietą praneš pati Monika Marija. Kol kas abiejų atlikėjų bei konkurso atstovai vis dar nieko netvirtina ir į DELFI klausimus mįslingai atsako, kad viskas paaiškės tik ketvirtadienį, kai Monika Marija sugrįš iš Romos.

Tačiau jau dabar užkulisiuose kalbama, kad iš tiesų yra kuriamas toks planas, mat Monikai Marijai su dviem dainomis finale pasirodyti gali būti nenaudinga ir būtent tai gali pakišti jai koją siekiant šių metų nacionalinės atrankos nugalėtojo titulo. Būtent todėl, DELFI žiniomis, atlikėja nusprendė kovą tęsti tik su daina „Light On“, o vietoj pasirodymo su kūriniu „Criminal“ savo vietą užleisti iš atrankų jau iškritusiam Alen Chicco.

DELFI antradienį kalbintas Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas nebuvo kalbus ir šio pokyčio detalizuoti nepanoro. „Nežinau dar nieko. Dar laukiu pranešimo“, – sakė jis.

Susisiekus su Monikai Marijai atstovaujančiu Gediminu Jauniumi, jis taip pat išliko paslaptingas.

„Šiuo metu tokio sprendimo nėra. Monika šiuo metu yra išvykusi į Romą keletui dienų, tad iki ketvirtadienio šio klausimo nesvarstome“, – atsakė žinomas TV laidų prodiuseris.

Alen Chicco atstovai šios informacijos kol kas taip pat netvirtino ir nekomentavo. Jie taip pat užsiminė, kad plačiau galės kalbėti tik ketvirtadienį.

Praėjusį šeštadienį vykusiame pusfinalyje Alen Chicco su 6 balais liko penktas, o Monika Marija – trečia, tad pasislinkus dalyvių eiliškumui „Your Cure“ atlikėjui atitektų galimybė kovoti ir finale.

Remiantis nauju planu, finale dėl galimybės vykti į Izraelį lieka kovoti:

Monika Marija su daina „Light On“

Justina Budaitė-Juna

Jurgis Brūzga

Henry&Tommy Modric

Jurijus Veklenko

Alen Chicco - „Your Cure"

Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings

Antikvariniai Kašpirovskio dantys

Išsakyti savo nuomonę taip pat galite ir DELFI apklausoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (388)