Su DELFI susitikę dalyviai neslėpė, jog šį vakarą jų laukia neeilinis išbandymas, o žiūrovų – sunkus sprendimas. Paskutiniąją savaitę taip pat netruko kalbų apie pokyčius bei neva nesąžiningą tvarką visiems dalyviams.

Tiesa, įdomia detale dar prieš finalą tapo esminis pokytis dalyvių eilėje. Atlikėjas Alen Chicco sugrįžo su daina „Your Cure". Jam vietą užleido su dviem dainomis į finalą patekusi Monika Marija. Viena konkurso lyderių laikoma atlikėja finale nusprendė dalyvauti ne su dviem dainom, o, jos nuomone, kiek tinkamesne tarptautinio „Eurovizijos" konkurso formatui daina „Light On".

Komisijoje esantis žinomas prodiuseris ir atlikėjas Leonas Somovas sakė, kad šį vakarą visi turėtų išlikti objektyvūs ir balsuoti ne už atlikėją ar grupę, o pasirodymą ir dainą. Anot jo, būtent tai yra svarbiausia šio vakaro užduotis.

„Dažnai žiūrovai to nesupranta ir susieja įvaizdį bei atlikėją su pasirodymu, nors visi vertinti turėtume pasirodymą. Stengsimės išrinkti tikrai geriausią ir, kas svarbiausia, būti objektyvūs“, – DELFI sakė žinomas vyras.

Jau netrukus DELFI galėsite sekti informaciją apie šio vakaro finalininkų pasirodymus ir tai, kas vyksta užkulisiuose.

Finale pasirodys:

Monika Marija su daina „Light On“

Justina Budaitė-Juna

Jurgis Brūzga

Henry&Tommy Modric

Jurijus Veklenko

Alen Chicco - „Your Cure"

Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings

Antikvariniai Kašpirovskio dantys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)