Kol Lietuvoje Vasario 16-ąją skambėjo antrasis atrankos pusfinalis, kitos Baltijos šalys savo televizoriaus ekranuose žiūrėjo finalines kovas, kuriose paaiškėjo jų atstovai didžiojoje „Eurovizijoje“.

Latvijai šiemet atstovaus grupė „Carousel“, kurią sudaro muzikantas Marcis Vasilevskis ir dainininkė Sabinė Žuga, su daina „That Night“. Gegužės 16 dieną Lietuva ir Latvija susitiks antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

Latvijos pasirinkimas:

Estijos žiūrovai ir komisija nusprendė, kad šiemet jų šaliai „Eurovizjoje“ atstovaus atlikėjas Victoras Crone'as. Dainininkas Tel Avive pasirodys su daina „Storm“. Estija pasirodės pirmajame dainų konkurso pusfinalyje.

Estijos pasirinkimas:

DELFI primena, kad Lietuvos nacionalinės atrankos finalas vyks vasario 23 dieną. Jame susirungs Jurijus, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Monika Marija (su dviem dainomis) Jurgis DID & Erica Jennings, Jurgis Brūzga, Juna ir Henry & Tommy Modric.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)