„Tatuiruočių saloną aplankau tuomet, kai būna bloga: proceso metu išsiskiria endorfinai ir jaučiuosi laimingesnis", – sako Henrikas Piktuižis. Tačiau jo naujoji tatuiruotė daug kam buvo netikėta: ant rankos atsirado užrašas „Modričiai", skelbiama pranešime spaudai.

Tai leidžia suprasti, kad „Henry & Tommy Modrič" duetas, atrankoje dalyvaujantis be didelio įsitempimo ir tarsi juokais, iš tiesų į „Eurovizijos" konkursą žiūri visiškai rimtai, ir publika juos palaiko. Savaitgalį vyrai galėjo švęsti: jie pelnė kelialapį į atrankos pusfinalį. Negana to, „Henry & Tommy Modrič" bendroje balsavimo lentelėje užėmė aukštą antrąją vietą. Juos aplenkė Monika Marija.

„Patyrėme Modričiaus antros vietos prakeiksmą", – į tokią poziciją sureagavo duetas.

„Henry & Tommy Modrič"

Luka Modričius – geriausias šių dienų Kroatijos futbolininkas, gavęs ir geriausio pasaulio žaidėjo titulą. Tai jis privertė pasislinkti Lionelį Messį ir Cristianą Ronaldą futbolo dievų Olimpe. 2018 metų pasaulio futbolo čempionate Kroatijos rinktinė pralaimėjo Prancūzijai ir liko antra. Bet sirgalių meilė dėl to nesumažėjo. Apie „Henry & Tommy Modrič" eurovizinį duetą pats L. Modričius vargu ar spėjo išgirsti, tačiau jam be abejonės patiktų, kad šie vyrai, švęsdami balsavimo rezultatus, mojuoja Kroatijos vėliava.

„O man patinka, kad L. Modričius neišsidirbinėja. Jis nėra nei snobas, nei cinikas. Fainas, rimtas futbolininkas", – kalba Henrikas apie sportininką, kurio pavardę neseniai išsitatuiravo.

„Prisiminimus aš pasilieku, juo labiau, kad šis prisiminimas apie „Euroviziją" – visai geras", – sako jis.

Jeigu ne Henrikas, kažin, ar šioje atrankoje žiūrovai būtų išvydę ir Tomą Sinickį. Viešai Tomas pasakojo, kad tokį apsisprendimą nulėmė pokalbis bare: ten T. Sinickis prasitarė, kad atrankoje dalyvautų su savo autorine daina tik tokiu atveju, jei prisijungtų Henrikas. Šis pasakė „okei". Trauktis nebuvo kur.

„Henry & Tommy Modrič"

H. Piktuižis muzikos pasaulyje žinomas kaip bosistas. Tačiau gimtosios Palangos muzikos mokykloje jis 8 metus grojo klarnetu. „Reikėtų įrašyti klarneto partiją Tomo naujame albume", – svarsto Henrikas.

Į muzikos industriją jis neįsivėlė, – rado savo vietą kino filmavimo aikštelėse. Tačiau H. Piktuižio gyvenime vis atsirasdavo muzikinių projektų ir grupių, bosistas ant scenos savaime tapdavo ir pritariančiuoju vokalistu. Nuo 2015-ųjų Henrikas groja kartu su T. Sinickiu. Prisijungė po Tomo albumo „Mylimas vyras ir sūnus" įrašų. Šįsyk jiedu kartu dainuoja.

„Henry & Tommy Modrič" keliauja į „Eurovizijos" atrankos pusfinalį ir jau pradėjo jam ruoštis. „Tai, kad užėmėme antrą vietą, buvo neblogas ženklas ir pasitikrinimas: galėjome įvertinti ir savo fanų bazę, ir į save iš šono pasižiūrėti. Pamatėme. Žinome, ką daryti toliau", – sakė H. Piktuižis, draugų vadinamas... Seksu.

„Kodėl Seksas? Tomas man davė šitą pravardę. O pats pasivadino Kašmyru", – juokiasi Henrikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)