Kaip rašoma pranešime spaudai, kartu su Soliariu scenoje pasirodys naujai susibūrusi atlikėjų grupė, kuri „Eurovizijoje“ vadinsis „Foreign Souls“. Grupėje dainuojančios merginos Kamilė ir Katerina šiuo metu gyvena Londone ir bendradarbiauja su garsiomis muzikos įrašų kompanijomis. Jų solo programose dominuoja R'n'B ir soul stiliaus kūriniai. Grupės vyrukams Arminui, Benignui, Nerijui ir Soliariui taip pat prie širdies šio stiliaus kūriniai.

Soliaris teigė, kad „Eurovizijos“ atrankose nusprendė dalyvauti todėl, kad naujai gimusi daina „Song of my life“ idealiai atitinka konkurso formatą.

„Ši daina yra energinga, gana linksma, o jos žodžiuose yra užkuoduota savita žinutė, kuri gali patikti Europos žiūrovams. Labai džiaugiuosi visa komanda, kuri sunkiai ir atkakliai dirbo, siekdama gero rezultato. Tikiuosi, mūsų bendro darbo rezultatą įvertins teigiamai ir žiūrovai, ir konkurso atrankos komisija“, – sakė Soliaris.

Soliario ir „Foreign Souls“ daina „Song of my life“ apdainuoja gyvenimo kelionę, o jos pagrindinis herojus – laukinės sielos vaikinas, savotiškai pašėlusi asmenybė. Kiek dainos herojaus išgyvenimai yra artimi mums visiems, galėsime įvertinti vasario 2 d., šeštadienį, vyksiančiame „Eurovizijos“ konkurso atrankos etape.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją