„Išgarsėjome kaip „tie su flamingu“, todėl šiemet nenorime paleisti sėkmės paukštės. Grįšime su trimis atominiais ginklais ir dar didesne intriga “, - juokėsi grupės narys Paulius Šinkūnas.

„Šiaip būtų visiška nesąmonė, jei visas savo kortas atskleistume iš karto, todėl apie pirmąjį ir svarbiausiąjį ginklą kalbėti atsisakome. Galime pasakyti tik tiek, kad nors „Eurovizijoje“ jau buvo čiuožėjas ant ledo, monstrai, vyrai, apsirengę moterimis ir daugybė kitų neįtikėtinų dalykų, bet dar nė viena šalis nebuvo padariusi to, ką planuojame padaryti mes“, - intrigavo praėjusių metų nacionalinės Eurovizijos atrankos žiūrovus sužavėjusi grupė.

Išplatintame pranešime grupė pateikia ir dar vieną argumentą.

„Antrasis mūsų ginklas – visiškai nenuspėjamas ir, nepatvirtintais duomenimis, taip pat toks, kurio nėra naudojusi nė viena šalis. Manome, kad gana bliauti, raudoti, kūkčioti įsikniaubus draugui į petį. Eurovizija yra šventė, o mes – laimingi žmonės, todėl į tą šventę žengsime su šypsena. Kad dantys negąsdintų žiūrovų, nukeliavome į „Europos odontologijos kliniką“, kur specialistai padėjo susikurti vieną pagrindinių mūsų ginklų ir apsišarvavome baltomis šypsenomis. Dabar kai į mūsų dantis bus nukreipti prožektoriai, jie atsispindės į kameras ir žiūrovai, apakinti tų šypsenų, paprasčiausiai nematys po mūsų einančio pasirodymo. Taip iš karto eliminuosime vieną konkurentą“, - planą atskleidė „Twosome“.

Aktorius Zigmantas Baranauskas, „Twosome“ debiutiniame pasirodyme nacionalinėje Eurovizijos atrankoje praėjusiais metais virto flamingu, šiemet jis klausytojus žada dar labiau nustebinti. „Ką gali padaryti žmogus, kuris scenoje jau buvo nuogas, buvo apsirengęs princese-flamingu, buvo paprasčiausiai visoks? Kai atrodo, kad niekas nebegali šokiruoti labiau, bet mes traukiame iš kepurių slaptąjį ginklą ir Zigmantui liepsime dainų konkurso scenoje... dainuoti“, - humoro jausmo nestokojo grupės nariai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)