Estės Elinos Nechayevos kelias į „Euroviziją“ buvo gana skandalingas – jos pasirodymas yra bene brangiausias iš visų. Ant specialiai pasiūtos suknelės vaizduojamoms projekcijoms reikėjo ypatingos aparatūros.

Dar prieš mėnesį žiniasklaidoje nuaidėjo žinia, kad estės pasirodymui reikia 65 tūkst. eurų. Ir visa tai, kaip skelbė Wiwibloggs, vos dėl trijų minučių scenoje.

„Paties brangiausio projektoriaus nuomos kaina Estijoje – 1100 eurų per dieną. „Eurovizijai“ reikia gerokai galingesnio projektoriaus, tokio Estijoje net nėra. Bet net jei nuomos kaina yra 1100 eurų per dieną, bus reikalingi trys projektoriai, tad išlaidos išauga iki 3300 eurų per dieną“, – skaičiavo Estijos delegacijos vadovas Martas Normetas.

Estijos atstovės pasirodymas:

Lisabonoje atlikėja praleis net dvi savaites, tad 3300 eurų tektų dauginti iš keturiolikos. Tiesa, kilus sąmyšiui dėl „Eurovizijos“ rengėjų įkainių, jai pavyko rasti rėmėjų.

2016 metais ji baigė Estijos muzikos ir teatro akademiją, kurioje studijavo klasikinį dainavimą. Vaikystėje dainininkė svajojo tapti astronaute ir skraidyti tarp žvaigždžių ir planetų. Panašios mintys veikiausiai tapo ir dainos „La Forza“ įkvėpimo šaltiniu.

„Eurovizijos“ scenoje Elina taip pat skrajos tarp žvaigždžių ir neš žinią apie tai, kad meilė yra ne tik gydanti, bet ir pakilti padedanti jėga. Svarbu paminėti, kad dainos „La Forza“ melodija buvo parašyta atsižvelgiant į šios atlikėjos vokalo galimybes ir užburiantį asmeninį žavesį.

Vis dėlto „Eurovizijos“ gerbėjams nepraslydo pro akis kelerių metų senumo Jennifer Lopez pasirodymas. Jame atlikėja taip pat „apsivilkusi“ suknelę, ant kurios projektoriais piešiamas vaizdas.

Jennifer Lopez pasirodymas:

Tiesa, prasidėjus dainai tiek Jennifer, tiek Elina rodomos stambiu planu ir pamažu vaizdas traukiasi tolyn, kol pasimato visa suknelė. Panašiu metu tiek per J. Lopez, tiek per E. Nechayevos pasirodymą pasimato visas suknelės dydis ir projekcijos vėl ją užlieja tai išryškindamos, tai suliedamos su aplinka.

Estijos pasirodymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)