„Praėjusiais metais žmonės sakė: štai, tu laimėjai, konkursas pasikeis. Nemanau. Gal kada nors ateityje“, – portugalų laikraščiui „Publico“ sakė Sobralis.

Pesimistines jo nuotaikas pakurstė Izraelio atstovės daina „Toy“, kuri laikoma viena iš favoričių.

YouTube manė, kad man patiks Izraelio daina. Aš ją susiradau ir suskambo baisi daina. Laimei, šiais metais neprivalau tokių dainų girdėti“, – sako S. Sobralis.

Interviu su juo taip pat buvo aptarta šlovė, kurią įmanoma pelnyti vos per vieną naktį.

„Aš tikiuosi, kad mane baigs vadinti šio konkurso laimėtoju ir galėsiu tiesiog vėl būti Salvadoriu Sobraliu, kuriam svarbiausia – muzika. Portugalija neturi daug tokių sėkmės istorijų, kai kažkas per vieną naktį tampa pasauline žvaigžde. Aš nebuvau tam pasiruošęs. Kai po laimėjimo grįžau į Portugaliją, buvo labai sunku. Buvau pavargęs nuo verkimo. Pasakiau sau: „Ką aš padariau?“ Negalėjau išeiti laukan. Bet praėjus šiek tiek laiko žmonės ėmė mane gerbti. Jie suprato, kad man nepatinka fotografuotis. Jie ėmė sakyti komplimentus, kad patinka mano darbas, o aš jiems dėkojau. Viskas paprasta“, – interviu sakė atlikėjas, pasaulį sujaudinęs savo daina „Amar Pelos Dois“.

Tačiau pažvelgus plačiau, S. Sobralis pergalę mato kaip teigiamą dalyką.

„Eurovizija“ man atnešė daug gerų dalykų. Aš vykau į džiazo festivalius, niekad nemaniau, kad ten grosiu. Dainas atlikau nuostabiuose Ispanijos teatruose. Bet kuriuo atveju, nemaniau, kad už tai dėkosiu „Eurovizijai“. Tarp mūsų yra meilės ir neapykantos santykis, tačiau galiausiai patirtis daugiau teigiama nei neigiama“, – interviu sakė S. Sobralis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (513)