Tokiu šūksniu Ievą drąsino projekto „Draugystė veža“ dalyviai. Tradiciškai šis projektas, kurio tikslas mažinti atskirtį tarp žmonių su negalia ir jos neturinčių, padovanoja kelioms draugų poroms kelionę į „Euroviziją“.

Šįmet projektas kelionę padovanojo net aštuoniolikai žmonių, kurie kelias dienas pasižvalgys po Portugaliją, pamatys eurovizinį pasirodymą ir turės galimybę pabendrauti su Ieva.

Projekto dalyviai Ievą aplankė prieš pat jai išvykstant į paskutines repeticijas. Visą pirmadienį I. Zasimauskaitė praleis arenoje, kur į sceną lips net kelis kartus.

Beje, šios repeticijos yra ypatingos. Antrąją repeticiją per TV ekranus stebės tarptautinė komisija ir jau šįvakar skirs savo balus.

Sekmadienio vakarą, žengdama mėlynuoju „Eurovizijos“ atidarymo kilimu, Ieva neslėpė jaudulio dėl pirmadienio. „Keliausiu ilsėtis. Nesuprantu, kada tas kilimas baigsis, – nusijuokė I. Zasimauskaitė. – Ryt vakare jau bus penkiasdešimt procentų nulemta pasirodymo sėkmė, nes jau rytoj balsuos komisijos nariai. Rytoj reikia pasirodyti lygiai taip pat gerai, kaip ir poryt, tai eisiu ilsėtis.“

Su projekto dalyviais susitikusi Ieva besišypsodama atsakinėjo į jų klausimus, kartu fotografavosi. Beje, ji neslėpė, kad eurovizinė kelionė nėra lengva. „Vakar reikėjo daug kalbėti, kalbėti, kalbėti. Bet aš žinojau, kad taip bus, ruošiausi“, – šyptelėjo I. Zasimauskaitė.

Pirmadienio rytas Ievai buvo ypatingas ne tik dėl šios viešnagės. Ankstyvą rytą visa delegacija pasveikino ir jos pasirodymo režisierę Rasą Micachienę su gimtadieniu.

Tačiau po nuotaikingo ir šventinio ryto Ievos laukia įtempta diena. Ji netrukus lips į autobusą ir išvyks į areną. Šįvakar jos pasirodymą vertins komisija, kurios balai bus svari galutinio rezultato dalis.

Tiesa, tik šiandien paaiškės, kaip tiksliai Ieva atrodys eurovizinėje scenoje. Jos įvaizdis iki šiol buvo vis tobulinamas.

Televizijos žiūrovai Ievą eurovizinėje scenoje išvys jau rytoj, antradienį. Ieva scenoje pasirodys šešta.

Pirmadienio rytas eurovizinėje Ievos Zasimauskaitė stovykloje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)