Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovaujanti Ieva Zasimauskaitė pasirūpino išskirtinėmis dovanomis, kurios, anot jos, neturėtų palikti abejingų.

Keliuose jos lagaminuose – ne tik sceniniai drabužiai ir kiti asmeniniai bei pasirodymui reikalingi daiktai, bet ir suvenyrai – kompaktinės plokštelės, pieštukai ir sėkmę nešančios monetos.

Kompaktinėje plokštelėje įrašyta angliška ir lietuviška Ievos dainos „When We're Old“ versija, taip pat ir Jono Nainio-Jovani remiksas bei karaokė versija.

Beje, išskirtinė ir kompaktinės plokštelės pakuotė. Rusvo popieriaus kraštelius puošia ir sutvirtina sudaigstytas baltas siūlas, o pačią pakuotę puošia Ievos parašas. „With All My Love“ (liet. „Su visa meile“) – ant kiekvienos pakuotės šią frazę ir savo autografą tušinuku parašė pati Ieva.

Pieštuką su trintuku taip pat puošia Ievos vardas bei pavardė.

Ievos Zasimauskaitės suvenyrai

O sėkmės monetą, kurią, kaip juokavo Ieva, reiktų mesti norint rasti atsakymą, puošia dvi identiškos pusės. Tad kaip bemestumėte, moneta jums visada atsakys „Taip“.

Ant monetos išspausta: „Ieva Zasimauskaitė, Lisbon, 2018“.

Ievos Zasimauskaitės suvenyrai

Beje, ankstyvą rytą, Ievą išlydint iš Vilniaus oro uosto į Lisaboną, kai kurie delegacijos nariai žiniasklaidai pozavo ir su Ievos vardu puoštu miegui skirtu akių raiščiu.

Toks gausus suvenyrų bagažas – ne išskirtinis. Dauguma šalių į „Euroviziją“ atsvykstančius gerbėjus bei žiniasklaidą bando papirkti įvairiais būdais. Šalikai, kompaktinės plokštelės, knygelės, tušinukai, USB raktai – visi stengiasi pademonstruoti išradingumą.

Tiesa, išlydėtuvių vakarą Ieva šyptelėjo, kad jos suvenyrai – išskirtiniai, nes tai rankų darbo dirbiniai. „Žinau, kad visi stengiasi įteikti įvairių suvenyrų, bet tikiuosi, kad rankų darbo suvenyrai nenukeliaus į šiukšliadėžę“, – kalbėjo I. Zasimauskaitė.

Ievos Zasimauskaitės suvenyrai

DELFI primena, kad Ieva „Eurovizijoje“ pasirodys pirmojo pusfinalio metu, gegužės 8-ąją. Ieva į sceną lips šešta.

Ji teigia, kad tai laimingas jos skaičius. Būtent šeštu numeriu Ieva pasirodė ir nacionalinės atrankos finale, kuriame iškovojo kelialapį į didžiąją „Euroviziją“.

Beje, pernai Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavusi grupė „Fusedmarc“ taip pat į konkursą vežėsi suvenyrų. Tiesa, jie buvo gerokai kuklesni.

„Fusedmarc“ suvenyrai – juodi pieštukai su įrėžtu jų grupės pavadinimu ir raudonu krislu ant pieštuko galo.

Grupė "Fusedmarc"

O pieštukas pernai vykusioje „Eurovizijoje“ turėjo ypatingą reikšmę. Būtent tokiu pieštuku grupės solistė Viktorija buvo papuošusi savo kuodelį pasirodymo metu.

Šįmet „Eurovizijoje“ Lietuvos vėliavą nešianti Ieva dar prieš išvažiuodama pasakojo, kad važiuoja skleisti žinutę apie meilę, kuri nugali viską. Būtent dėl meilės ir dėl šeimos, kuri kuria meilę, šįmet delegacija tokia, kokios niekad nebuvo.

Kartu su Ieva į Portugaliją išvyko dainą parašęs Vytautas Bikus su žmona bei dukrele, su dukra ir vyru į konkursą išvažiavo ir Ievos pritariančioji vokalistė Akmėja Brūzgė.

Beje, Akmėjos vyras Jurgis Brūzga nacionalinių atrankų finale liko vos per plauką nuo pergalės – antras. Tačiau šį kartą į „Euroviziją“ jis važiuoja palaikyti Ievos, savo žmonos bei pabūti su jaunesniąja dukrele.

Savo dukrą į konkursą pasiėmė ir Ievos vadybininkė. Su Ieva į „Euroviziją“ iškeliavo ir jos tėvai, brolis, krikšto tėvai bei, žinoma, vyras.

Tokios šeimyniškos delegacijos „eurovizinėje“ Lietuvos istorijoje dar nėra buvę. Taip pat nėra buvę, kad su delegacija keliautų tiek daug vaikų.

Ievos Zasimauskaitės suvenyrai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)