Išlydėdamas Ievą V. Adamkus jai palinkėjo „Eurovizijos“ scenoje visiems parodyti, kad Lietuva turi nuostabių talentų. Išlydėtuvių ceremonijoje negalėjusi dalyvauti p. Alma Ievai siuntė palaikymo žodžius ir nuoširdžiai palinkėjo sėkmės.

Po vizito Prezidentūroje Ieva prisiminė ją itin sujaudinusią akimirką, kuomet koncerto metu jai atliekant lyrišką dainą pirmoje eilėje sėdintis Valdas Adamkus švelniai paėmė Almą už rankos, o ši atsakė šiltu žvilgsniu ir šypsena.

„Man tai buvo kažkas nerealaus. Matyti tą nuoširdų rūpestį, globą, meilę ir nesumeluotą jausmą yra nuostabu. Tai pora, kurios santykiai man yra visiškas pavyzdys. Būtent apie tokius jausmus ir yra mano eurovizinė daina. Apie meilę, kurios neliečia laikas, jausmus, kurių nekeičia jokios gyvenimo negandos ir patirtys“, – sako Ieva.

Jau gegužės 28 d. Ieva Zasimauskaitė išskrenda į Lisaboną, kur Eurovizijos konkurse gegužės 8 d. su daina „When we’re old“ atstovaus Lietuvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)