Pirmąkart kartu su komisijos nariais sėdėjusi M. Adomaitienė sako nesutrikusi. Moteris pasakojo, kad jautėsi labai gerai ir po dainų konkurso atrankų finalo sulaukė daugybės komplimentų iš draugų ir kolegų. Ji juokėsi, jog tik marti pasvarstė, kad gražiau būtų susisukti kuodą.

„Neseniai kalbėjausi su kolege, kuri sakė, kad išsigando pamačiusi mane televizijos ekrane (juokiasi). Pati niekam nesakiau ir nepasakojau, kad būsiu komisijoje. Sužinojau apie laimėjimą tik penktadienį po pietų. Tądien turėjau laisvą dieną ir jau mąsčiau, kaip ramiai apsipirksiu, pasigaminsiu valgyti, o čia tokia žinia.

Tačiau konkursas praėjo labai puikiai ir sulaukiau komplimentų, kad komentavau net geriau nei tie profesionalai. Pati nustebau tik dėl to, kad visiškai nesinervinau ir gavusi mikrofoną galėjau dar labai ilgai kalbėti. Atmosfera taip pat buvo puiki. Prisipažinsiu, prieš prasidedant eteriui dar prisėdau pašildyti savo kėdę ir tik pamačiau, kad jau ateina kiti komisijos nariai. Su Dalyte (Dalia Ibelhauptaite) persimetėme keletu žodžių ir prasidėjo filmavimas. Visi buvo tokie atsipalaidavę. Žinoma, jiems čia nieko neįprasto“, – įspūdžiais dalijosi kaunietė.

Tiesa, finalo metu moteris sakė sirgusi už Jurgį Bruzgą. „Tačiau Ievutei daviau gana daug balų. Ji man savotiškas vaikas. Viskas su ja yra gerai ir gražu, bet dar pamatysime. Nenoriu daug komentuoti“.

Į darbą M. Adomaitienė skubės kiek vėliau, todėl moteris pati nežino, kokios mokinių reakcijos sulauks, tačiau yra įsitikinusi, kad muzikos mokyklą lankantys moksleiviai tikrai stebėjo šį konkursą. „Tai buvo puiki galimybė, mano avantiūra ir labai tikiuosi, kad kasmet rengsite šiuos konkursus. Žmonės skaito DELFI ir domisi „Eurovizija“, todėl labai džiaugiuosi tokiu šansu. Televizijoje labai trūksta naujų veidų ir balso iš tautos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)