Iš karto po to, kai buvo paskelbta, kad atrankas laimėjo Ieva, ji atsakė į žurnalistų klausimus didžiojoje „Eurovizijoje“. Pirmasis klausimas Ievai – ar tai, jog scenoje pasirodė jos vyras Marius, buvo gerai apgalvota ir režisuota? „Idėja gimė paskutinę minutę“, – atsakė Ievos pasirodymo režisierė.

Tiesa, ji teigė, jog Mariaus didžiojoje „Eurovizijoje“ Lisabonoje neišvysime.

O ar jos pasirodymas gali gerokai kisti? „Nepersistenkite su idėjomis – žmonės išrinko tai, kas jiems patinka“, – šyptelėjo „Eurovizijos“ atrankų prodiuseris Lauras Lučiūnas, pirmiau atsakydamas į klausimą nei atlikėja.

Finalo pasirodymo metu Ieva į sceną lipo su bateliais, nors dar pusfinalyje buvo basa. „Pažadėjau Audriui Giržadui, kuris po pusfinalio paprašė, kad neičiau basa“, – nusijuokė Ieva.

Beje, batelius ji pirko kone paskutinę sekundę ir džiaugėsi, kad kartu su ja apsipirkime dalyvavo tėtis, kuris juos ir išrinko.

Lietuviška Ievos dainos versija:

Šįmet per didžiąją „Euroviziją“ nebus galimybės savo pasirodymą „pagardinti“ vizualizacijomis, o jos Ievos pasirodymo metu yra itin stiprios. Kol ji dainuoja apie meilę iki paskutinio atodūsio, už jos ekrane vaizduojami meilės kupini pagyvenę žmonės. „Turime mintį, kaip tai padaryti be vizualizacijų“, – nedaugžodžiavo pasirodymo prodiuserė ir nepanoro atskleisti daugiau detalių.

Nešneki buvo ir Ieva. Išgirdusi klausimą, ar išnaudos konkurso galimybę scenoje pasirodymo metu turėti net šešių žmonių komandą, ji teigė, kad jai patinka dabartinė dainos ir pasirodymo idėja.

Ne paslaptis, kad šįmetinėje „Eurovizijoje“ gali būti gausu baladžių. Tai tikėtina dėl to, jog pernai konkursą laimėjo jautrią dainą atlikęs Salvadoras Sobralis. Tačiau tai Ievos negąsdina. „Gerai, pasidalinsime TOP 5“, – nusijuokė I. Zasimauskaitė.

Ieva atrankose ne naujokė. Ir nors šįmet jai pagaliau pavyko išpešti pergalę, ji atvira – šįmet kovoti buvo labai nelengva. „Šie metai buvo labai labai stiprūs, iki paskutinės minutės nežinojau, kas laimės, – šypsojosi kalbėdama atlikėja. – Šie metai, kiek aš dayvavusi, buvo patys stipriausi metai.“

Ievos daina eurovizinėje scenoje:

DELFI primena, jog šįmet dėl galimybės atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“ susikovė šeši dalyviai: Ieva Zasimauskaitė, „The Roop“, Paula, Jurgis Brūzga, Kotryna Juodzevičiūtė ir Monika Marija.

Atrankas nugalėjusi Ieva Zasimauskaitė jau pirmadienį, 10 val. ryto svečiavosi DELFI redakcijoje:


Atrankų finalo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1042)