Tik prasidėjus atrankoms iš jų nusprendė pasitraukti Erica Jennings. Ji teigė, kad nenori vėl stotis prieš komisiją. Išeidama ji konkurse paliko savo dainą „The Truth“ ir pasiūlė ją perimti kitam dalyviui.

Šia proga ir pasinaudojo neseniai projektą „Lietuvos Balsas“ laimėjusi Monika Marija.

Akivaizdu – jos žingsnis buvo sėkmingas, man ji sklandžiai atkeliavo iki pat finalo.

Penktadienio rytą DELFI redakcijoje viešėjusi Monika Marija papasakojo ne tik apie naujai atrastą dainos žinutę, bet ir apie pasiruošimą finalui. Pastaroji savaitė jai itin įtempta – ji ne tik ruošiasi finalui, bet ir keliauja per Lietuvą – prasidėjo jos, kaip „Lietuvos Balso“ nugalėtojos, turas.

Negana to, šį savaitgalį ji turi ir kelis senokai suplanuotus koncertus.

Monikos Marijos viešnagė DELFI redakcijoje:

Ir nors jos grafikas pastarosiomis dienomis toks, kad rodos, nėra net kada atsipūsti, ji šypsosi ir teigia, kad kiekvienas koncertas yra tam tikros patirties prieš finalą pasisėmimas.

Jau sekmadienį, kovo 11-ąją Monika Marija dar kartą stos ant eurovizinių atrankų scenos ir bandys pavergti ne tik žiūrovų, bet ir komisijos širdis.

Dėl galimybės atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“, ji susirungs su dar penkiais eurovizininkais: grupe „The Roop“, Ieva Zasimauskaite, Kotryna Juodzevičiūte, Paula ir Jurgiu Brūzga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)