Jau kovo 11-ąją ji susikaus su dar penkiais varžovais: grupe „The Roop“, Ieva Zasimauskaite, Monika Marija, Jurgiu Brūzga bei Kotryna Juodzevičiūte.

Beje, įdomu tai, jog Paula su Kotryna mokosi toje pačioje mokykloje! Nors Paula juokiasi, kad retai prasilenkia su ja koridoriuje. Paula – vienuoliktokė, o Kotryna – dvyliktokė.

Su daina „1 2 3“ į eurovizines atrankas žengusi Paula pasakoja, kad dainos žodžiai gimė miškuose. „Buvau tokioje kūrybinėje stovykloje, ten ir gimė daina, tačiau tada pasidėjau ją į stalčių“, – šypteli mergina.

Vis dėlto daina stalčiuje neužsigulėjo. Iš pradžių Paula savo kūrinį tobulino kartu su Gyčiu Valicku, vėliau šis pasiūlė ją paklausyti Donatui Montvydui, o vėliau Paula sulaukė pasiūlymo padirbėti kartu su švedais. Taip, mergina susikrovė lagaminus ir skrido į Švediją.

Sėkmingai kone pusšimtį varžovų įveikusi Paula džiaugiasi galimybe pasidoryti atrankų finale, tačiau neatskleidžia, kaip atrodys jos pasirodymas: taip, kaip anksčiau, ar taip, kaip pusfinalio metu.

Trečiadienio popietę DELFI redakcijoje viešėjusi Paula papasakojo apie savo muzikinį kelią, „Euroviziją“, mokyklą, kurios duris šiuo metu varsto retokai.

Paulos viešnagė DELFI redakcijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)