Šiemet naujienų portalo skaitytojams suteikiama unikali galimybė prisijungti prie šešių muzikos pasaulyje puikiai žinomų veidų ir išsakyti savo mintis bei pastabas atrankų finalo dalyviams.
Vos tik paskelbus apie konkursą į redakciją pradėjo plūsti laiškai. Vieni konkurso dalyviai kūrė eiles, rašė griežtus komentarus ar išsamiai analizavo vieną pasirinktą dainą, o kiti nepagailėjo laiko ir apžvelgė visus dalyvius.

Monika Marija, gražu? Gražu. Daina šiaip sau, bet vokalas gražus. Man patiko. Būtų gerai jeigu finale būtų sugrąžintas tas maišas. Bent jau „Eurovizijoje“ Lietuvą prisimintų kažkaip. Ai, nors šiaip jau žino – ilgi nagai ir kvaila šukuosena. Puiku“, – savo laiške apie vieną atrankų favoričių rašė Jamisonu prisistatęs skaitytojas.

Kotrynos Juodzevičiūtės dainą „That Girl“ sumanė aprašyti Henrikas Paukštys: „Kotrynos vokaliniais sugebėjimais niekas neabejoja, bet savo patogiame dainavimo žanre ji tų savo vokalinių sugebėjimų net pusės negali parodyti.

Daina pasiklausymui mašinoje. Viskas ok. Jos stilius labiau gal primena Bruno Mars žanrą, kuris labiau populiarus JAV, o ne Europos dainų konkurse. Įtariu, kad jei šis kūrinys išvažiuotų į Lisaboną, pusfinalio rundown’e gautų pirmą arba paskutinį eilės numerį. Iš praktikos. Tokio stiliaus dainos būna konkurso pradžioje, kad šiek tiek lengvą ritmuką įvestų į konkursą. Arba paliekama pabaigai, kai jau žiūrovai būna pavargę. Beje, tokio stiliaus kūrinys labai tiktų jaunųjų atlikėjų konkursui. Gal net ir vaikų Eurovizijai“, – rašė Henrikas Paukštys.

„Ievos daina yra beveik lygiai tokia pati kaip ir praėjusiais metais. Prieš 2 metus ir dar anksčiau. Mano nuomone, įtakos dideliam balsų skaičiui turi prieš pasirodymą rodomi vaizdo įrašai apie senelių namus.

Ievos balsas tikrai labai geras, atlikimas profesionalus, daina graži, tačiau ji niekuo neišsiskiria. Per saldi ir pats pasirodymas nėra įdomus, o atlikėjos balsas kartais primena katės kniaukimą. Tai šiek tiek erzina“, – Ievai Zasimauskaitei kritikos negailėjo Paulius Jonaitis.

Tuo tarpu Nerijus Žutautas nedaugžodžiaudamas norėjo pakomentuoti Monikos Marijos pasirodymą: „Hmm... net sumokėčiau, kad ant manęs kas taip šauktų. Balsas pavergia protą, smegenis ir odinę piniginę."

Norint išsakyti savo mintis, kritiką ir pagyrimus „Eurovizijos“ atrankų dalyviams tereikia išradingai pakomentuoti vieną ar keletą pasirinktų dainų. Tuomet savo komentarus ir kontaktinius duomenis siųskite elektroniniu pašto adresu veidai@delfi.lt iki kovo 8 dienos 23 val. Linksmiausi komentarai bei nugalėtojas bus skelbiamas jau kovo 9 dieną. Jį išrinks naujienų portalo komanda.

Anot atrankų prodiuserio Lauro Lučiūno, tai puiki galimybė visiems, kurie turi ką pasakyti apie žiūrimumo rekordus mušantį konkursą, nes laimėtojas ne tik taps visateisiu komisijos nariu, bet ir tiesioginiame nacionalinio transliuotojo eteryje galės išsakyti savo nuomonę bei vertinti į finalą patekusių dalyvių pasirodymus.

„Eurovizijos“ atrankų finalas prasideda jau šį sekmadienį 21 valandą. Stebėti finalinę laidą gyvai bus galima „Žalgirio“ arenoje. Bilieto kaina tik 2,51 eur.

Visi į finalą patekę pasirodymai:

Jurgis Brūzga - „4Love"

„The Roop" - „Yes, I Do"

Kotryna Juodzevičiūtė - „That Girl"


Ieva Zasimauskaitė - „When We're Old"

Monika Marija - „The Truth"

Paula - „123"


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)