„Aš esu Chanel užauginta mergina - man visada labai patiko šios dizainerės kūrybos koncepcija, kad grožis turi būti patogus, nevaržantis, bet tuo pačiu ir elegantiškas, moteriškas“,- savo individualų stilių apibūdina atlikėja.

Pirmuosiuose pasirodymuose Monika Marija žiūrovus stebino kontrastingais įvaizdžiais: Patricijos Regesaitės kurta avangardine didžiule varpo formos suknele bei baltu provokuojančiu klasikiniu kostiumėliu gilia iškirpte, kurį specialiai Monika Marijai kūrė dizainerė Airida Skrickienė. Trečiajam pasirodymui „Eurovizijos“ scenoje, atlikėja savo stilių ir vėl patikėjo į žinomos kūrėjos rankas – scenoje ji pasirodys su dizainerės Dianos Paukštytės kurta suknele.

„Šį kartą įvaizdis bus kardinaliai kitoks nei iki šiol - nusprendėme pasirinkti drabužį, kuriame jausčiausi patogiausiai, tokį stilių, kuris man labiausiai artimas. Nesulaukiu savo pasirodymo, nes jau dabar norisi apsivilkti tą suknelę, kurią esame paruošę, su ja jaučiuosi pasitikinti savimi, moteriška“,- sako Monika Marija.

Monika Marija skirtingomis užsienio kalbomis kviečia ją palaikyti:

Kiekviename pasirodyme Monika Marija prie stiliaus kūrimo taip pat prisideda, mat visi išskirtiniai makiažai sukurti jos pačios – atlikėja yra profesionali visažistė. Praėjusius du kartus, ryškiais makiažais dėmesį prikausčiusi Monika Marija, į šiandienos pasirodymą žada įnešti daugiau subtilumo.

„Manau, kad visi trys įvaizdžiai turėjo kažką „mano", net jei ir pirmas rūbas buvo ne itin patogus, vis tiek su juo jaučiausi puikiai, nes tai buvo kažkas išskirtinio, kitokio, meniško. Antrasis rūbas buvo kiek oficialesnis, subtilesnis, visiškai kitoks, nei pirmasis, tačiau tai irgi nebuvo galutinis variantas - kaip ir sakėme, šiame konkurse mes eksperimentuojame, ieškome pačio geriausio pasirodymo varianto. Manau, kad dabartinis rūbas bus mano mėgstamiausias - man atrodo, kad pamažu pradedu atrasti sau tinkamiausią ir maloniausią stilių“,- sako Monika Marija.

Kartu su profesionalų komanda, atlikėja pusfinaliui parengė atnaujintą pasirodymą, kurio kryptį diktuoja Lisabonos koncepcija – šių metų „Eurovizijoje" atlikėjai savo pasirodymuose negalės naudoti vizualizacijų ar specialiųjų efektų, tad ir šiandieną LRT scenoje esantys LED ekranai bus naudojami tik kaip šviesos elementai. Monikos Marijos išskirtinis balsas, jos talentas jausmingai perteikti žiūrovui dainos prasmę bei naujas subtilus įvaizdis bus pagrindinės raiškos priemonės, kuriomis Monika Marija atskleis dainą „The Truth".

Kaip atrodys Monikos Marijos pasirodymas šį kartą ir kaip jos stilių ir visą pasirodymą įvertins komisija ir žiūrovai, pamatyti bus galima jau šiandien, 21 valandą per LRT.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)