Į pokalbį DELFI redakcijoje Jurgis atvyko su dviem šokėjais, kurie kartu su juo pasirodo ir atrankų scenoje. Tai Naglis Bierancas ir Vykintas Širmas.

Įdomu tai, jog atrankų scenoje pirmą kartą stovi tik vienas vyrukas iš šios trijulės – Vykintas. Pokalbio metu vaikinas šyptelėjo, kad jaučiasi puikiai ir, norėdamas nepraleisti galimybės šokti eurovizinėje scenoje, net atsisakė atostogų šiltuose kraštuose.

Eurovizinę sceną pirmą kartą Jurgis „pasimatavo“ prieš aštuonerius metus. Tai jau ketvirtasis kartas, kai J. Brūzgą matome atrankų scenoje.

O štai Naglis – tikras atrankų senbūvis, kuris čia ne tik šoko, bet net ir dainavo. Prieš kelerius metus atrankų scenoje kaip dainininkas jis debiutavo kartu su grupe „Rollikai“, o štai pernai šoko net su dviem dalyviais: Lolita Zero ir Greta Zazza.

Šįmet eurovizinę laimę J. Brūzga bando su daina „4 Love“. Nors daina galėjo vadintis visai kitaip, tik prieš pat lipant į sceną atlikėjas persigalvojo.

Jurgis, Naglis ir Vykintas vieši DELFI redakcijoje:

Jurgis džiaugiasi šįmetiniu pasirodymu ir sprendimu jį išpildyti į pagalbą pasikviečiant tris šokėjus. Nors kai kurie eurovizinių atrankų gerbėjai jo pasirodyme įžvelgė panašumų į pernai metais eurovizinę sėkmę bandžiusio švedo Robino Bengtssono. Šis palyginimas tiek jam, tiek šokėjams kelia šypseną. Jų teigimų – pasirodymai visiškai skirtingi.

„Net nepagalvojau, kad gali būti panašu į švedo, – viešėdamas DELFI kalbėjo Naglis Bierancas. – Tik komentarus skaitydamas pamačiau ir nesupratau, prie ko čia.“ Šokėjo teigimu, kai kurie jų pasirodyme įžvelgia panašumų turbūt dėl to, kad šokėjai vilki kostiumais.

O kostiumai šokėjams nėra pati patogiausia apranga. Juolab, kad kostiumai, su kuriais vaikinai juda atrankų scenoje, nėra specialiai kurti šokiams.

„Yra rizikos, kad jie gali plyšti, bet taip dar neatsitiko“, – šyptelėjo šokėjai.

O ar jie balsuoja patys už save? „O kaip nebalsuot“, – juokiasi. „Kokia čia gėda. Šiemet šoku su Jurgiu Brūzga, 5 žinutės už jį, pernai šokau su Lolita ir Greta, tai 5 žinutės Gretai ir 5 Lolitai Zero, nes šoku ten ir ten – sąžininga“, – juokėsi N. Bierancas.

Nuotaikingą pokalbį su Jurgiu, Nagliu ir Vykintu, kuriame jie atskleis, kodėl Naglis atsidūrė šokėjų gretose, kas iš jų auniausias, kaip pasiūti kostiumą, kad šis neplyštų šokant ir kaip jie vertina savo anglų kalbos žinias, išgirsite DELFI TV Gyvai įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)