Trečiadienio rytą LRT laidoje „Labas rytas, Lietuva“ buvo pranešta, kad į atrankas grįžta Greta Zazza ir Rūta Loop. Balsuojama buvo lrt.lt portale ir rezultatai pasikeitė per naktį.

Vos paskelbus specialų balsavimą, išryškėjo du lyderiai: kone po trečdalį žiūrovų simpatijų išsidalijo Greta Zazza ir Vidas Bareikis. Tačiau vėliau juos prisivijo Ruta Loop, kuri paskutinįjį vakarą, prieš paskelbiant rezultatus, nuo Vido atsiliko vos vienu procentu.

Specialiame balsavime žiūrovai į atrankas galėjo sugrąžinti antrame etape iškritusius dalyvius: Vidą Bareikį, Luką Norkūną, Mildą Rasilavičiūtę, Juozą Martin, Germantę Kinderytę, Beną Malakauską, Živilę Gedvilaitę, Audrių Petrauską, Agnę Michalenkovaitę, Gretą Zazzą, Rūtą Loop bei Elizabeth Olshey.

Beje, viena skandalingiausių atlikėjų šįmet atrankose buvo Mia. Deja, galimybė grįžti į atrankas jai nebuvo suteikta, nes iš atrankų iškrito ne antrojo, o pirmojo etapo metu. Savo dainą atrankų scenoje ji atliko tik kartą ir, deja, nesulaukė pakankamai palaikymo nei iš komisijos, nei iš žiūrovų.

DELFI primena, jog Lietuvos atstovas didžiojoje „Eurovizijoje“ paaiškės kovo 11-ąją.

Du dalyviai, grįžę į atrankas po specialaus balsavimo, prisijungė prie dvylikos jau į pusfinalius patekusių atlikėjų. Į kitą etapą jau pateko Ieva Zasimauskaitė, Monika Marija, „Saulės kliošas“, „The Roop“, Marija, Gabrielius Vagelis, Kotryna Juodzevičiūtė, Jurgis Brūzga, Godo, Paula, „Twosome“ bei Silvija Pankūnaitė ir GeraiGerai.

Keturiolika laimingųjų bus padalyti į dvi dalis ir po septynis du šeštadienius iš eilės stos prieš komisiją bei žiūrovus. Pusfinalių barjerą įveiks tik šeši, tad artimiausiais šeštadieniais iš septynių susikausiančių dalyvių į finalą keliaus tik po tris.

Dvylika laimingųjų, jau patekusių į pusfinalius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)