„Tai mano pirma daina, todel tikiuosi didelio palaikymo. Man tai labai daug reiškia, įdejau daug darbo tam , kad klausytojai pasisemtų energijos, kuria žadu dalintis“, - atvirauja mergina.

Lietuvos teatro ir muzikos akademijoje džiazo vokalą studijuojanti mergina sako, jog muzika yra tarsi užkoduota jos genuose. Ji – šviesaus atminimo dirigento, džiazo orkestro „Kauno bigbendas“ įkūrėjo ir ilgamečio jo meno vadovo Romualdo Grabšto anūkė.

Marijos muzikalumas nebuvo nepastebėtas ir populiarame televizijos projekte „X faktorius“ – čia talentinga atlikėja buvo viena iš finalininkių ir subūrė nemažą gerbėjų ratą, taip pat ir susirado geriausią draugę, to paties projekto nugalėtoją Iglę Bernotaitytę.

Pasak Marijos, pirmoji solinė daina, tai ilgai brandintas ir išlaikytas darbas, dėl kurio labai jaudinasi ir laukia gerbėjų atsako bei įvertinimo.

„Daina apie laisvę, meilę, saugumą bei išgyvenimus šių dalykų beieškant. Šia daina aš noriu visus įkvėpti nepasiduoti, ieškoti tos šviesos, ir neužsibūti tamsoje“, - dainos prasmę aiškina Marija.

Jauna atlikėja pasakodama apie tai, kuo ji, kaip dainininkė ir jos dainos skirsis nuo kitų Lietuvos muzikos pasaulio jaunų dainininkių buvo kaip niekad atvira.

„Nenoriu lygintis ir būti lyginama su kitais. Jaučiuosi savita, prieš savo gerbėjus visuomet būsiu nuoširdi, tikra ir nieko nevaidinsiu. Noriu žmones motyvuoti ir atnešti šiek tiek šviesos, kurios kartais taip visiems trūksta“, - teigia dainininkė.

Jau kitą savaitę Marija ruošiasi pateikti ir ypatingą staigmeną savo gerbėjams, apie kurią kol kas neatvirauja.

Kviečiame įvertinti Marijos kūrinį „This Love“:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)