Tačiau naujausios žinios, kurias pateikia portalas esctoday.com, kur kas šviesesnės. Teigiama, jog S. Sobralis paliko intensyvios terapijos skyrių, esą jis taip pat parodė ir džiuginančių sveikatos pagerėjimo ženklų.

Vis dėlto jam kuo greičiau būtina širdies transplantacija. Iki šiol nepavyko rasti tinkamo donoro.

Donoro paieškas apsunkina tai, jog turi atitikti daugybė duomenų: kraujo grupė, širdies dydis.

Užsienio žiniasklaida prognozuoja, jog neradus tinkamo donoro, medikai gali priimti sprendimą ją keisti dirbtine širdimi.

DELFI primena, jog į Lisabonos ligoninę Salvadoras buvo paguldytas rugsėjo pradžioje.

Rugsėjo 26-ąją užsienio žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog Salvadoro būklė - kritinė. Jo būklė buvo apibūdinama kaip „stabili, tačiau kritinė“.

„Tai lenktynės su laiku“, – vietiniam laikraščiui „Correio da Manha“ teigė Salvadoro šeima. Nuo platesnių komentarų apie Salvadoro būklę šeima susilakė.

Dėl pablogėjusios sveikatos Salvadoras privalėjo atšaukti suplanuotus koncertus. Paskutinį kartą jis ant scenos lipo rugsėjo aštuntąją.

Apie atšaukiamus koncertus feisbuke pranešęs atlikėjas paliko ir šypsena palydėtą žinutę, jog jis nesako „Viso gero“, jis sako „Labas“.

Širdies liga sirgęs Salvadoras negalėjo palikti jį prižiūrinčios medikų komandos ilgiau nei dviem savaitėms, tad pirmose „Eurovizijos“ repeticijose gegužės mėnesį vietoje Salvadoro dainavo jo sesuo.

Jis pats į Kijevą, kur šįmet vyko „eurovizinės“ kovos, atvyko tik prieš pat oficialų „Eurovizijos“ atidarymą, sekmadienio vakarą.

Iš pradžių Salvadoras norėjo gyvybei pavojų keliančią ligą laikyti paslaptyje, tačiau po pasirodymo Portugalijos nacionaliniame finale jam prireikė skubios operacijos, kurios metu buvo tvarkomos dvi išvaržos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)