Žinia apie stabdomus koncertus jis pasidalijo oficialiame feisbuko puslapyje. „Salvadoras Sobralis kviečia į paskutinį koncertą ir kuriam laikui palieka šį etapą“, – rašoma pranešime gerbėjams ir kviečiama į paskutinį jo koncertą šį penktadienį, rugsėjo 8-dieną.

Išsamiau apie visa tai S. Sobralis paaiškino vaizdo įraše, kuris buvo paskelbtas šalia pakvietimo į paskutinįjį koncertą.

Portalas eurovisionary.com skelbia, jos Salvadoras koncertus stabdo todėl, kad reikia „kontroliuoti savo sveikatos būklę“.

Jo atstovai viešame pranešime teigia, kad „jis nepajėgus koncertuoti dėl sveikatos būklės“.

DELFI primena, jog Salvadoras serga širdies liga ir negali palikti jį prižiūrinčios medikų komandos ilgiau nei dviem savaitėms, tad pirmose "eurovizinėse" repeticijose vietoje jo dainavo jo sesuo. Jis atvyko į Kijevą, kuriame šįmet vyko konkursas, prieš pat oficialų atidarymą.

Pirmų repeticijų metu scenoje dainą atliko ne jis, o jo sesuo Luisa.

Užsienio žiniasklaida teigia, kad Salvadorui reikalinga širdies persodinimo operacija.

Iš pradžių Salvadoras norėjo gyvybei pavojų keliančią ligą laikyti paslaptyje, tačiau po pasirodymo Portugalijos nacionaliniame finale jam prireikė skubios operacijos, kurios metu buvo tvarkomos dvi išvaržos.

Tai buvo 49 kartas, kai Portugalija dalyvavo „Eurovizijoje“, tačiau pirmoji „eurovizinė“ pergalė.

„Nesupratau balų. Kažkas iš mano komandos pasakė, kad laimėjau ir tiek“, – savo pergale stebėjosi portugalas Salvadoras. Iš karto po pergalės jis atsakė į žurnalistų klausimus spaudos konferencijos metu.

Išgirdęs klausimą, kas nuo rytojaus gyvenime bus kitaip, jis ilgai nedvejodamas vardijo, kad tiesiog toliau dirbs tai, ką suplanavęs. „Vasarą turiu suplanavęs turą po Portugaliją. Tiesiog toliau gyvensiu savo gyvenimą, – kalbėjo S. Sobralis. – Taip, smagu, bet šiandien tu laimi, o rytoj to niekas nebeprisimena. Būtent todėl ir toliau dirbsiu, įrašinėsiu albumą. Reikia toliau dirbti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)