Tiesa, žiniasklaidai teko gerokai palaukti, kol į atvykimo salę įžengė „eurovizininkai“ „Fusedmarc“ – dingo visi jų daiktai. „Matyt, Kijevas nenorėjo mūsų paleisti, vėl neatvažiavo mūsų daiktai: nei instrumentai, nei lagaminai, – kalbėjo Viktorija. – Bus tik rytoj ryte.“

Pasidomėjus, ar lagamine buvo ir namų raktai, V. Ivanovskaja nusijuokė: „Vieni gal ir buvo, bet turime daug draugų, rasime, kur prisiglausti“.

Atlikėjų daiktai buvo dingę ir išvykstant į Kijevą. Buvo pasimetęs lagaminas, kuriame buvo gabenami atlikėjų sceniniai drabužiai, tačiau po paros vis dėlto juos pavyko atgauti.

Atlikėjai neslėpė, po „Eurovizijos“ jaučiasi labai gerai: „Padarėme labai daug gražių dalykų, nuotaika labai gera“.

Išgirdę klausimą, ar dar kartą dalyvautų „Eurovizijoje“, jiedu nedvejojo. „Mes – artistai, jei gautume ženklą, tai tikrai taip“, – kalbėjo „Fusedmarc“.

Į Kijevą, Ukrainą, Denisas su Viktorija, lydimi gausios Lietuvos delegacijos bei žiniasklaidos atstovų, išskrido gegužės pirmosios rytą. Didžiąją dalį viešnagės Kijeve laiko „Fusedmarc“ skyrė repeticijoms, o laisvu metu pažindinosi su Kijevu.

Viktorija pirmą kartą viešėjo Kijeve, Denisas kartą čia buvo tik vaikystėje, tad ši kelionė buvo tarsi pažintis ir naujo.

Antrajame pusfinalyje dalyvavusi grupė neperkopė jo barjero, iš 18 dalyvių liko 17, paskutinėje vietoje palikdami mažiau balų surinkusį San Mariną, tačiau to atlikėjai nesureikšmina. Anot "Fusedmarc", tai, kad jie liko septyniolikti, sužinojo tik iš žiniasklaidos Vilniaus oro uoste. „Skaičius 17 yra labai geras, nes yra 1 ir 7. Viskas gerai“, – kalbėjo Viktorija.

Po pusfinalio, Viktorija ir Denisas pasakojo, jog džiaugiasi galimybe dalyvauti konkurse ir ketina toliau tęsti darbus. „Pamatėme žmones. Tai yra bendra jėga. Visas palaikymas, stiprybė. Mes ir toliau jungsimės su visais ir bandysime nepaleisti tos nuotaikos. Net sunku tai apsakyti žodiais. Tai buvo jėga iki ašarų. Laikėmės rankomis ir verkėme negalvodami apie laimėjimą ar kažkokias dideles karteles. Mes tiesiog buvome tokie, kokie esame“, – šypsojosi V. Ivanovskaja.

DELFI primena, kad didžiąją „Euroviziją“ laimėjo portugalas Salvadoras Sobralis. Tai 49 kartas, kai Portugalija dalyvauja „Eurovizijoje“, tačiau pirmoji „eurovizinė“ pergalė.

„Nesupratau balų. Kažkas iš mano komandos pasakė, kad laimėjau ir tiek“, – savo pergale stebėjosi portugalas Salvadoras. Iš karto po pergalės jis atsakė į žurnalistų klausimus spaudos konferencijos metu.

Išgirdęs klausimą, kas nuo rytojaus gyvenime bus kitaip, jis ilgai nedvejodamas vardijo, kad tiesiog toliau dirbs tai, ką suplanavęs. „Vasarą turiu suplanavęs turą po Portugaliją. Tiesiog toliau gyvensiu savo gyvenimą, – kalbėjo S. Sobralis. – Taip, smagu, bet šiandien tu laimi, o rytoj to niekas nebeprisimena. Būtent todėl ir toliau dirbsiu, įrašinėsiu albumą. Reikia toliau dirbti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (411)