Į sceną įbėgęs V. Sediukas vos per akimirką parodė savo nuogą užpakalį ir bandė pasprukti, tačiau jį sučiupo apsaugos darbuotojai. Ir nors išsišokimas truko vos akimirką, tai spėjo pastebėti viso pasaulio žiūrovai. Vyrukas į sceną įbėgo apsigaubęs Australijos vėliava.

Tokie V. Sediuko išsišokimai pramogų pasaulyje – anokia naujiena. Dėl savo pokštų V. Sediukas yra sulaukęs ir garsenybių smūgių, ir keiksmų, ir net arešto.

Per savo ankstesnius incidentus V. Sediukas mėgino palįsti po suknele aktorei Americai Ferrerai, kai ji pozavo nuotraukoms Kanų kino festivalyje, taip pat įsiveržė į sceną dainininkei Adele sakant padėkos kalbą per „Grammy“ muzikos apdovanojimų ceremoniją, o kartą ir pelnė antausį nuo Holivudo žvaigždės Willo Smitho, kai ukrainietis pabučiavo aktorių per premjerą Maskvoje.

V. Sediukas yra praleidęs dvi dienas kalėjime už susistumdymą su Holivudo žvaigždė Bradu Pittu per filmo premjerą Los Andžele.

Be to, praėjusiais metais jis šiurkščiai sugriebė manekenę Gigi Hadid per Milano mados savaitę ir pavadino tai protestu prieš naudojimąsi garsių modelių paslaugomis.

TMZ.com paskelbtoje to incidento filmuotoje medžiagoje matyti, kaip vyras pačiumpa G. Hadid iš už nugaros ir pakelia ją į viršų, kai ji su seserimi Bella Hadid praėjusio ketvirtadienio rytą išėjo iš „Max Mara“ šou. G. Hadid sureagavo piktai – smogė užpuolikui alkūne, ištrūko iš jo glėbio, sušuko „Paleisk mane!“ ir palydėjo tai keiksmažodžiais.

Nuo Vitalijaus yra kliuvę ir realybės šou žvaigždei Kim Kardashian – šiai jis mėgino pabučiuoti į užpakalį. Tiesa, nesėkmingai.

Pareiškime AP V. Sediukas patvirtino, kad surengė tą užpuolimą kaip protestą, kurio tikslas buvo „populiarinti tarp paauglių mergaičių natūralų grožį“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)