Lietuviai „Fusedmarc“ dalyvavo antrame pusfinalyje, kuriame užėmė 17 vietą. Iš viso pusfinalyje dalyvavo 18 šalių.

Lietuviai surinko vos 42 balus. Daugiausia balų antrojo pusfinalio metu surinko Bulgaras – 403.

Mažiau balų už lietuvius gavo tik Slovėnija, San Marinas ir Latvija. Iš viso „Eurovizijoje“ dalyvavo 42 šalys. San Marinas surinko vos vieną balą. Antrame pusfinalyje dainavę lietuviai aplenkė tik vienintelį tašką gavusį San Mariną.

Beje, šįmet „Eurovizijos“ finalas vyko be Baltijos šalių. Nei Estijai, nei Latvijai taip pat nepavyko patekti į finalą, nors estai kurį laiką buvo vertinami itin gerai. Buvo prognozuojama, jog estų dueto daina turėtų pakliūti į geriausiųjų penketuką.

Dėl nugalėtojo titulo finale kovėsi 26 šalys: konkurso šeimininkė Ukraina, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Italija, Ispanija, Vokietija, Moldova, Azerbaidžanas, Graikija, Švedija, Portugalija, Lenkija, Armėnija, Australija, Kipras, Belgija, Bulgarija, Baltarusija, Kroatija, Vengrija, Danija, Izraelis, Rumunija, Norvegija, Nyderlandai ir Austrija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (673)