Po repeticijos praėjus vos kelioms minutėms, Viktorija Ivanovskaja tikino, kad nuotaika nebloga, tačiau pasirodymas nebuvo tobulai jiems tinkantis.

„Dar reikia techninės pagalbos, tačiau dar turime kelias valandas, dar parepetuosime, – kalbėjo Viktorija, kurios dar laukia ir vakarinė repeticija, prasidėsianti 22 valandą. – Ant scenos buvo per daug šviesos, iki šiandien to nebuvo, puikiai matydavau sceną ir vietas, kur tiksliu laiku turiu atsistoti. Dabar aš to nemačiau, nes iš salės šviečia kažkokios šviesos, nežinau, kas ten. Šią problemą norėčiau išspręsti. Įdomu, ar taip bus ir vėliau. Būtent todėl nesijaučiau visiškai užtikrinta.“

Beje, po pirmosios repeticijos Viktorija skundėsi netinkamu įgarsinimu, tačiau šį kartą ją viskas tenkino.

Ne pirmą kartą „eurovizinėje“ scenoje repetuojantys „Fusedmarc“ pasakojo, kad papildomo jaudulio šiandien nebuvo. „To jaudulio iš viso nebuvo, – kalbėjo Viktorija. – Mums aišku, ko mes čia ir mums labai patinka ši kelionė.“

Lietuviai scenoje pasirodė šešiolikti, iš viso šiame pusfinalyje pasirodys aštuoniolika šalių. Ir nors kelis atlikėjus „Fusedmarc“ išgirdo, nė vieno nenori išskirti. „Už visus „sergu“. Mes visi šiame konkurse labai panašūs“, – apie bendrą norą patekti į finalą kalbėjo Viktorija.

Pasidomėjus, ar prieš lipdami į sceną jie atliko kokį nors sėkmę prišaukiantį ritualą, V. Ivanovskaja buvo konkreti: „Pažiūrime vienas kitam į akis ir duodame vienas kitam kokį nors ženklą. Dabar tiek, nes tai repeticija, tačiau, kai bus ne repeticija, mes turime kai ką sugalvoję“.

Antradienio rytą „Fusedmarc“ lankėsi Kijevo-Pečioros lavros vienuolyne, iš ten Viktorija parsinešė kryželį, tačiau jo kaip amuleto į sceną neketina neštis. „Neturiu jokių amuletų, nes turiu Dievo ir žmonių palaikymą“, – nusišypsojo dainininkė.

Prieš pat repeticiją su DELFI bendraudamas Denisas Zujevas pasakojo, kad kažkas viduje vyksta: „Kažkas yra, tik galvoju, kas tai: mažas nuovargis ar toks adrenalinas, ar jaudulys“.

Dar vakar D. Zujevas pasakojo, kad norėtų bent dieną praleisti be repeticijų ir tiesiog skirti laiko sau. Deja, noras neišsipildė: „Repetavom ir vakar, ir šiandien. Ir su pritariančiosiomis vokalistėmis, dailinom ir judesius“. Vis dėlto, vos radę laisvo laiko, jie su pritariančiosiomis vokalistėmis renkasi net ir viešbutyje bei tęsia repeticijas.

Pasidomėjus, ar vis dėlto būtų gerai turėti dar bent dieną, kad galėtų patobulinti pasirodymą arba tiesiog susikaupti, Denisas šyptelėjo: „Norisi, kad viskas greičiau prasidėtų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)