Į pirmąją repeticiją komanda išvažiavo pakilios nuotaikos ir traukdami dainas, kurias dainuoti ragino Denizas Zujevas, pritariančiosioms vokalistėms grodamas gitara.

Viktorija Ivanovskaja pirmosios repeticijos metu pasirodė su raudona suknele, kuria pasipuošusią ją matysime ir antrojo pusfinalio metu. Denisas, kaip ir pritariančiosios vokalistės, apsirengė juodai.

Ir nors šioje repeticijoje buvo reikalaujama dėvėti tuos kostiumus, kurie bus dėvimi ir pasirodymo metu, organizatoriai nereikalavo vizažo ir šukuosenos. Viktorija kiek anksčiau yra minėjusi, jog neatsisakys savo idėjos ilgus plaukus surišti į kuodelį.

Grupė "Fusedmarc" išvyko į pirmąją repeticiją

Po pergalės nacionalinėje atrankoje V. Ivanovskaja surištu kuodeliu rodydavosi visuose interviu ar fotosesijose. Tik antrosios viešnagės Kijeve dienos metu delegacijai pasirodė palaidais plaukais. Gausybės komplimentų sulaukusi atlikėja kai kuriems delegacijos nariams pasirodė sunkiai pažįstama.

Tiesa, šios repeticijos metu buvo parodytos naujos vizualizacijos. Po pergalės lietuviškose atrankose, „Fusedmarc“ teko perdaryti visas vizualizacijas. „Taip atsitiko, kad negalėjome naudoti buvusios vizualizacijos dėl netinkamos kokybės. Teko daryti naują“, – DELFI kalbėjo Denisas.

Pirmoji „Fusedmarc“ repeticija Kijevo arenoje:

Atnaujintoje vizualizacijoje išliko tas pats širdies, sudarytos iš geometrinių detalių, motyvas. Taip pat išliko ir „degantis“ ratas, kuris įsižiebia dainos kulminacijos metu. Nors širdis šį kartą širdis mažesnė, pro ją praskrieja daugiau detalių, ji pulsuoja.

Lietuvos žiūrovams rengtas pasirodymas su sena vizualizacija:

Pirmosios repeticijos metu Viktorija pasirodė ir su patobulinta suknele. „Ta suknelė buvo kurta Lietuvos pasirodymui, vėliau ją tobulinome. Buvo šiokių tokių techninių dalykų. O vėliau buvo pasiūta antra tokia pati suknelė. Viena skirta repeticijoms, o su kita pirmą kartą į sceną išeisiu per patį pasirodymą“, – kalbėjo Viktorija.

Pirmoji repeticija Kijeve:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)