Tiek Viktorijos Ivanovskajos, tiek Deniso Zujevo sceniniai bei kiti, oficialiems priėmimams skirti, drabužiai skrydžio metu buvo gabenami kartoninėje dėžėje, primenančioje spintą. Atvykus į Ukrainos oro uostą paaiškėjo, jog šie daiktai pasimetė.

Tiesa, oro uosto darbuotojai patikino, kad, pagal jų duomenis, dėžė turėjo pasiekti Kijevą, tačiau ji kažkur prapuolė. „Sistemoje rodo, kad išskrido iš Vilniaus, bet neatskrido į Kijevą“, – DELFI kalbėjo Denisas.

Drabužiai buvo gabenami specialioje dėžėje stengiantis jų nelankstyti, gabenti sukabintus ant pakabų. „Tų drabužių tiesiog buvo labai daug“, – kalbėjo Denisas, kuris nedrįso suskaičiuoti jų vertės.

"Fusedmarc" Vilniaus oro uoste, atvyko su kartotine dėže, kupina kostiumų

Pasidomėjus, ką atlikėjai ruošiasi daryti, jei kostiumai neatsiras, Denisas tik nusijuokė: „Skolinsimės iš latvių“.

Lagamine buvo ne tik sceniniai kostiumai. „Buvo trys pasirodymo suknelės, drabužiai atidarymo vakarui, taip pat Deniso visi drabužiai bei mano puošnūs drabužiai, kurie yra be galo brangūs, – skaičiavo Viktorija. – Ne visi drabužiai yra mano, yra paskolintų.“

Į klausimą, ką tektų daryti, jei drabužiai neatsiras, Viktorija atsakė besišypsodama: „Galima kažką daryti iš didelių medžiagų, bet turiu papuošalų labai daug. Galėsiu visa blizgėti“. Vis dėlto Viktorija tikino nenorinti galvoti, kad drabužiai dingo negrįžtamai, nes „būtų daug problemų“.

„Iš Lietuvos į čia labai trumpas kelias, neįtikėtina, kad pasimestų“, – kalbėjo atlikėja.
Lietuvos atstovai jau pradeda savo „eurovizinį“ kelią Kijeve, nors pirmasis pusfinalis nuskambės tik kitos savaitės viduryje. Lietuviai pasirodys antrajame pusfinalyje gegužės 11 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (597)