– Kaip sekasi pasiruošimas, kai žiniasklaidos dėmesys šiek tiek atslūgo?

– Nuotaika gera, pagaliau išsimiegame. Po kelių dienų rinksimės su kolektyvu ir pradėsime didesnes repeticijas. Taip ir ruošiamės. Jau buvo laiko pailsėti po to šurmulio.

– Ar jau sugalvojote, kaip atrodys Jūsų eurovizinis pasirodymas?

– Ieškome vizijos, vyksta darbai, vizualistai kuria pasirodymo vaizdą. Vyksta pasiruošimo procesas.

– Ar labai keisis pasirodymas Kijeve nuo to, kurį matėme nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale?

– Vizualiai keisis. Bet mano įvaizdis iš esmės nesikeis. Nebent nuotaika bus geresnė ar ekspresijos bus daugiau. Kaip vaizdas keisis scenoje – išduoti negalime, nes dar ir patys tiksliai nežinome, vyksta pasiruošimo procesas. Daina iš esmės nesikeis, tik vienas kitas žodis.

Išduosiu paslaptį: visiems jau atrodo, kad mūsų dainoje yra per daug teksto „jė jė“, „da da“, „taip taip“, „si si“ ir visomis kitomis kalbomis, tad kai kuriuos „jė jė“ keisime į „your rain“. Mano įvaizdžiu greičiausiai ir toliau rūpinsis dizainerė Sandra Yushka.

– Ar konkurso organizatoriai gali išpildyti visus Jūsų lūkesčius, ar dialogas su jais dar nevyko?

– Dialogas vyksta visada, nes jie nori padaryti gerą šou. Ir mes patarimų gauname, ir mūsų pageidavimų klauso. Dabar ieškome visiems geriausio sprendimo.

– Ar vyks paramos koncertas?

– Manome, kad jis vyks balandžio pabaigoje. Jei būsime tinkamos nuotaikos, nes norime skirti dėmesį pasiruošimui, o tokios pašalinės veiklos yra rimtos ir atima daug laiko. Apie paramos koncertą šiuo metu per daug negalvojame.

Jau kitą savaitę pristatysime savo dainą Izraelyje, vėliau – Amsterdame ir Madride.

– Po Jūsų pergalės nacionalinėje atrankoje internete paplito peticijos prieš Jus, kaip Lietuvos atstovus. Kaip į tai reagavote?

– Nereagavome. Net nežinojau apie tai, mums apie tai pranešė tik kažkuriame interviu. Tad į tai per daug nereagavome, tiesiog judame į priekį.

Lietuvos atstovai pasirodys antrame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 11 d.