Gabrieliaus autorinį kūrinį sudainavo Monika Pundziūtė (Monique), Vaidas Baumila, Monika Linkytė, Martynas Kavaliauskas, taip pat šiemet „Eurovizijos“ atrankoje laimę bandę, bet jau iš jos pasitraukę Sasha Song, „Queens of Roses“ bei Ieva Zasimauskaitė.

„Kiekvienais metais aktyviai stebiu Eurovizijos atranką ir dar niekada nesu nieko taip nuoširdžiai palaikęs. Tai yra pirmas kartas, kuomet taip tikiu vieno atlikėjo pasirodymu, tarsi konkurse dalyvaučiau pats. Gabrielius būdamas scenoje spinduliuoja inteligenciją ir kultūrą. Pasirodymas itin estetiškas ir jautrus, paliečiantis, skleidžiantis aiškią žinutę“, – palaikymo G. Vageliui neslėpė M. Kavaliauskas.

Šiuo metu Londone studijuojanti, didžiąją „Eurovizijos“ sceną kartu su V. Baumila jau išmėginusi M. Linkytė taip pat neabejojo, kad G. Vagelio kūrinys galėtų skambėti ir Kijeve: „Man labai patinka tokios baladės, savo grojaraštyje tokių jausmingų dainų turiu tikrai ne vieną. Manau, kad Gabrieliaus daina yra šiuolaikiška ir jautri, o svarbiausia, kad turbūt kiekvienas joje gali atrasti istoriją, kuri paliestų“.

„Gabrielius scenoje yra tikras, o tokiais būti scenoje gali tik labai talentingi žmonės. Manau, kad šie atlikėjo ir atlikimo bruožai yra labai svarbūs sėkmingam pasirodymui. Labai svarbu ir tai, kad Gabrielius pats yra šios nuostabios, stiprios dainos autorius. Tai galima pajusti per pirmąsias sekundes. Tai jo didžiausia stiprybė. Labai tikiuosi, kad Kijeve prie Lietuvos vėliavos ekrane matysime Gabrieliaus vardą!“ – sakė M. Kavaliauskas.

Kaip žinomiems Lietuvos dainininkams sekėsi atlikti G. Vagelio kūrinį „Feel Myself Free“, galite pamatyti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)