Stokholmo „Globe“ arenoje Donatas pasirodys šešioliktas, po svajingą baladę atliksiančios serbės Sanjos Vučisos ir prieš kroatę Niną Kraljic.

Šįmet karingai nusiteikęs ne tik Donatas, rusas Sergejus Lazarevas taip pat neslepia ambicijų nugalėti. Filipo Kirkorovą kurtą dainą atliekantis Sergejus scenoje surengs įspūdingą vizualizacijų šou.

Stiprų pasirodymą yra parengusi ir australė Dami Im. Egzotiškų bruožų moteris „eurovizinėje“ scenoje atlieka dainą „Sound Of Silence“. Pats Donatas dar prieš antrąjį pusfinalį tikino, kad australės pasirodymas itin profesionalus.

Donatas finale turės 25 konkurentus: belgę Laura Tesoro, čekę Gabrielą Gunčikovą, olandą Douwe'ą Bobą, azerbaidžanietę Samrą Rahimli, vengrą Freddie, italę Francescą Michielin, izraelietį Hovį Starą, bulgarę Poli Genovą, švedą Fransą, vokietę Jamie Lee Kriewitz, prancūzą Amirą, lenką Michalą Szpaką, australę Dami Im, vaikinus iš Kipro „Minus One“, serbę Sanją Vučicą, kroatę Niną Kraljic, rusą Sergejų Lazarevą, ispanę Barbarą Reyzabalą, latvį Justą, ukrainietę Jamalą, maltietę Irą Losco, gruzijos duetą Niką Kocharovą ir Youngą Georgianą Lolotazą, austrę Zoe, britus Joe ir Jake'ą ir armėnę Ivetą Mukuchyaną.

Tiesioginė „Eurovizijos“ finalo transliacija prasidės 22 valandą Lietuvos laiku. Planuojama, kad ją žiūrės apie 200 milijonų žiūrovų visame pasaulyje.

Žiūrovai išvys 26 pasirodymus ir tik jiems pasibaigus bus paskelbtas balsavimas. Kam šįmet atiteks „eurovizinė“ karūna, sužinosime jau po vidurnakčio.

DELFI kviečia išreikšti savo nuomonę apklausoje ir prognozuoti, kaip D. Montvydui seksis finale:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (693)