„Mano plaukai garbanoti nuo vaikystės, tačiau prie šios šukuosenos teko padirbėti“, – DELFI pasakojo Donatas. Anot jo, taip susitvarkyti šukuoseną reikėjo gerokai daugiau laiko nei stilingai sušukuosi lygius plaukus. Tokia šukuosena vaikinas žengė ir raudonuoju „Eurovizijos“ kilimu per oficialią atidarymo ceremoniją.

Komentatoriai netruko įsilieti į diskusiją, tinka jam tokia šukuosena ar ne. Beje, netrukus internete pasipylė ir paveikslėlių, kuriuose Donato šukuosena lyginama su makaronais, kitomis įžymybėmis garbanotais plaukais ir panašiai.

Vis dėlto dar nežinia, ar D. Montvydas su tokia šukuosena pasirodys ir ketvirtadienį, per antrąjį pusfinalį. Iki šiol dar nėra tiksliai žinoma ir kokiais drabužiais jis pasipuoš.

Du lagaminus, sveriančius po 35 kilogramus, drabužių į „Euroviziją“ atsivežęs Donatas per dvi repeticijas išbandė penkis derinius: su baltus ir tris juodus. Ir nors po pirmosios repeticijos jis tikino, kad baltos spalvos atsisakė, antrosios repeticijos metu vis dėlto vėl užsivilko baltą švarką.

Iki šiol Stokholme Donatas vieši be stilisto, tačiau viską su juo derino iš anksto ir akylai seka jo rekomendacijas. Jo stilistas Marius Stanevičius prie Donato Stokholme prisijungs jau šiandien, tad tikėtina, kad pamatysime dar daugiau įvaizdžių eksperimentų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (888)