oja su visais kartu

Vis daugiau ir daugiau žmonių šią savaitę turi progą pramokti „Leading Me Home“ dainos žodžius ir padainuoti šį „eurovizinį“ kūrinį kartu su atlikėja.

Viešosiose repeticijose, kurios jau vakar vyko didžiuosiuose Vilniaus ofisuose, verslo centruose, atvirose erdvėse, Erica pasirodė be savo galingų pritariančiųjų vokalų. Jais tapo žiūrovai.

„Ši savaitė man yra ir iššūkis, ir geriausia repeticija. Labai džiaugiuosi, kad vis daugiau žmonių dainuoja šį kūrinį kartu. Iš studijos išėjusi į viešąsias erdves pastebėjau, kad visi labai greitai pagauna dainos ritmą ir žodžius - tai išties labai svarbu. Geras ženklas, kai daina skamba galvoje ir lengvai įsimena“, - savo įspūdžius iš atvirų repeticijų pasakoja Erica.

Pačios Ericos Jennings parašyta daina šią savaitę ne tik daugybę kartų nuskambėjo gyvai, bet apvienijo daug žmonių bei praturtino nelengvas darbo dienas. „Nuostabu, kaip vieningai ir ritmingai visi ploja, pritaria ir netgi juda - lyg tikras gospelo choras“, - toliau prisiminimus iš neeilinių repeticijų beria Erica.

Ruoštis finalui padeda ir vyras

Daugybės socialinių ir muzikinių projektų patirtį sukaupęs Jurgis Didžiulis visą šią savaitę padėjo savo žmonai Ericai ruoštis didžiajam „Eurovizijos“ finalui. Jis kartu su ja ne tik keliavo į viešąsias repeticijas, bet ir akomponavo gitara.

Jurgio pagalba, ši daina įgavo dar daugiau spalvų - greitesnis ritmas ir muzikinės bei vokalinės improvizacijos išjudino ne vieną kompaniją.

„Prisipažinsiu, ne visos Ericos dainos man patinka, bet ši virpina sielą“, - atvirauja Jurgis Didžiulis.

Jis mano, kad tai geriausia daina, kokią Erica iki šiol yra sukūrusi. Todėl dėl savo autentiškumo ir tikrumo, be abejonės, ji liktų pastebėta ir Stokholme.

Tėvynės ilgesys iš klausytojų svetur

Erica Jennings socialiniuose tinkluose pastarosiomis savaitėmis gauna daugybę palaikymo žinučių. Nemažai jų „plaukia“ iš užsienyje gyvenančių lietuvių.

„Nesitikėjau, kad ši daina palies tiek daug emigravusių lietuvių. Savo nuoširdžiose žinutėse, kurias visas skaitau pati, jie prisipažįsta, kad klausydamiesi „Leading Me Home“, taip pat žiūrėdami dainos klipą, prisimena Tėvynę“, - reakcijomis į neeilinę savo dainą džiaugiasi E. Jennings.

Toks lietuvių užsienyje palaikymas, žinoma, labai praverstų, jei Ericos daina keliautų į Stokholmą. Siekdama užsibrėžto tikslo jau šį šeštadienį nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale Erica Jennings rengiasi parodyti iki šiol patį geriausią savo pasirodymą TV ekranuose.