Bene daugiausia aistrų šeštadienį sukėlė Aistės Pilvelytės pasirodymas. Dainininkė atrankoje dalyvauja su ypač stipria ispanų autorių daina „You bet“, kuria kaskart scenoje susprogdina tikrą emocijų bombą. Užsidegusi atlikėja vis tobulina savo pasirodymą, padedama kino režisieriaus Donato Ulvydo. Tačiau būtent režisūrinis sumanymas filmavimo vakarą rėžė akį komisijos narei, teatro režisierei D. Ibelhauptaitei. Moteris tai pavadino pigiu teatru.

Dalia Ibelhauptaitė

Šio šeštadienio užsienio komisijos naujokas – pasaulio muzikos industrijos žvaigždė Willas Wellsas, lietuviams geriausiai pažįstamas kaip Amerikos superherojų – daugybę apdovanojimų pelniusios grupės „Imagine Dragons“ turo „Smoke + Mirrors“ klavišininkas, gitaristas ir pritariantysis vokalistas.

Los Andžele gyvenantis W. Wellsas ne kartą dirbo istorinėse studijose su ryškiausiomis muzikos pasaulio žvaigždėmis: Quincy Jones, Barbra Streisand, The RZA & Wu Tang Clan, John Mayer, Ariana Grande, Demi Lovato ir daugeliu kitų. Jis taip pat prisidėjo prie „Grammy“ apdovanojimą pelniusio Brodvėjaus miuziklo „Hamiltonas“ ir „The Pentatonix“ superhito „Can't Sleep Love“.

Darius Užkuraitis ir Nomeda Kazlaus

Šou buvo ypatingas ir dėl to, kad jame dalyvavo latvių žvaigždės „Brainstorm“, savo biografijoje jau turintys vieną didžiąją „Euroviziją“. Joje latviai pasirodė 2000-aisiais su daina „My Star“ ir šovė į 3-iąją vietą.

Šeštadienio vakarą „eurovizinėse“ kovose susikovė Milda Martinkėnaitė, Ruslanas Kirilkinas, „4 Roses“ merginos, Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė, vaikinų grupė E.G.O., Aistė Pilvelytė, Neringa Šiaudikytė ir Saulenė Chlevickaitė.

Po transliacijos paaiškėjo, kad „eurovizinė“ svajonė šįmet neišsipildys dar trims atlikėjams: Neringai Šiaudikytei, „4 Roses“ merginoms ir vaikinų grupei E.G.O.

Dėl galimybės atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“ toliau varžysis tik dešimt atlikėjų. „Eurovizines“ kovas pradėjo net 26.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1543)