Ant scenos A. Pilvelytė žengė pasidabinusi ugninės spalvos peruku su kirpčiais, ant veido - nupaišytos ašaros ir nuvarvėjęs makiažas. Visa tai - tik kruopščiai apgalvotos pasirodymo detalės. Tačiau atlikėjos pastangos D. Ibelhauptaitei pasirodė gerokai perdėtos.

„Pigus teatras. Kaimo melodrama. O jūsų ašaros kaip Helovynas – su tokiom ašarom negalima eiti į sceną, nes atrodote mažų mažiausiai juokingai“, – rėžė D. Ibelhauptaitė.

A. Pilvelytė netruko atsikirsti, garsi moteris tikino, jog režisierės pastabos tokios aštrios tik todėl, kad šioji jos nemėgsta.

„Eidama į sceną žinojau, kad režisierė išpeiks mano pasirodymą, nes žinau, kad ji manęs nemėgsta. 100 procentų žinojau, kad kalbėsite blogai“, – tarė A. Pilvelytė ir sulaukė tolimesnio D. Ibelhauptaitės atsako. Režisierė tvirtino, kad Aistės nepažįsta ir nė neįsivaizduoja, kodėl turėtų jos nemėgti.

Ne ką mažiau kliuvo ir grupės „E.G.O“ vaikinams. Dėl kelialapio į Švedijoje vykstantį muzikinį konkursą kovojanti vaikinu ketveriukė ant scenos bandė pademonstruoti ne tik savo vokalines galimybes, bet ir triukus. Vienas iš grupės narių pasirodymo metu ant scenos atliko įspūdingą salto.

Nors laidos vedėjas Andrius Rožickas pašmaikštavo, jog vaikinas galėjo prasmegti skradžiai žemę, o tiksliau – nukristi nuo scenos, tai tik sukėlė juoko bangą tarp žiūrovų.

Salto, regis, paliko įspūdį ir komisijos nariams. Tačiau šią savaitę komisijos gretas papildžiusi D. Ibelhauptaitė išliko griežta: „Choreografija prasta. Jūs pažiūrėkite, kaip dirba grupės. Su tokiu atsipūtimu tikrai neuždegsite.“

Garsi režisierė taip pat pridūrė, jog grupės nariai – blankūs ir stokojantys individualumo, o jų choreografija nesinchroniška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (877)