Susumavus užsienio ir lietuviškos komisijos balsus paaiškėjo, kad mažiausia palaikymo sulaukė Berta Timinskaitė, o daugiausia - Aistė Pilvelytė. Ją labiausiai palaikė ir žiūrovai, pagal kurių balsus antroje vietoje liko Ruslanas Kirilkinas, trečioje - Saulenė Chlevickaitė.

Mažiausiai palaikymo sulaukė ir "eurovizinių" kovų šįmet nebetęs Berta Timinskaitė ir Baiba Skurstenė-Serdiukė.

Ši kova išties buvo arši. Pastarąjį kartą su petnešėle išdavike pusę savo pasirodymo kovojusi atlikėja Milda Martinkėnaitė šįkart vėl pelnė vyriškos auditorijos dėmesį intymia detale.

Filmo apie Robiną Hudą garso takeliu galinti tapti M. Martinkėnaitės daina „If Tomorrow Never Comes“ jau antrąjį filmavimą sukelia pikantiškas diskusijas. Jei praėjusį kartą komisijos nariams nepraslydo pro akis pusę dainos nuo peties slinkusi ir atlikėją trikdžiusi liemenėlės petnešėlė, tai šįkart ne vienam pasirodė, kad mergina vis bandė pademonstruoti savo apnuogintą koją, ant kurios šlaunies turi didelę tatuiruotę.

Kai atėjo laikas Mildos dainos aptarimui, komisijos narys Ramūnas Zilnys tiesiai šviesiai paprašė parodyti tai, ką vos dengė suknelės kraštas. Nė kiek nesidrovėdama atlikėja apnuogino koją ir visų pirma šou vedėjui Andriui Rožickui parodė savo tatuiruotę.

„Tai yra elementas, kuris atneš pergalę „Eurovizijoje“. Beliks išsimušti dantį ir pasiekti neblaivumą“, – tatuiruotę pakomentavo vedėjas.

Komisijai įstrigo ir Neringos Šiaudikytės įvaizdis. Balta suknele pasipuošusi romantiškoji Neringa po savo pasirodymo sulaukė paguodžiančio pasiūlymo: „Jei su šia daina ir neišvažiuosite į „Euroviziją“, tai drąsiai galėsite ją dainuoti vestuvėse savo vyrui.“

Įmantrų klubinį įvaizdį pasirinkusi balsingoji Berta Timinskaitė po dainos atlikimo su komisija apsitarė, ko dar šiam pasirodymui stinga. „Biplan“ gitaristui Olegui Aleksejevui pasirodė, kad trūksta gitarų, Berta replikavo, kad jai labiau norėtųsi dūdų, o komisijos narys, dirigentas Gintaras Rinkevičius tuokart pasiūlė visą savo simfoninį orkestrą…

Visiškai vienas, be orkestrų ir aktorių, šįkart scenoje buvo Ruslanas Kirilkinas. „Pastarąjį sykį sublizgėjau kaip nevykęs aktorius, todėl dabar atsisakiau spektaklio“, – paaiškino Ruslanas. „Eurovizijos“ atrankos scenoje šeštadienį jis vienas ir basas, šlapiais marškiniais, kurie jo gerbėjams padės kurstyti vaizduotę.

Tačiau labiausiai iš visų išsiskiria nacionalinės atrankos vedėja Gerūta Griniūtė: auksu ir sidabru žėrinčia trumpa suknele pasipuošusi daili mergina filmavimo vakarą prikaustė visų dėmesį.

Tad pažiūrėkite nuotraukų albumą ir išsakykite savo nuomonę žemiau esančioje apklausoje.

DELFI klausia jūsų nuomonės: kurio dalyvio įvaizdis jums paliko didžiausią įspūdį?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (773)