„Daina bus visiškai nepakitusi, dainuosiu lygiai taip pat, melodija taip pat bus tokia pat, tik įvaizdis kitoks“, – šypsojosi atlikėja, išgirdusi klausimą, kokių dar staigmenų ji paruošė be to, kad šįvakar iš elegantiškos damos virto pašėlusia mergina.

„Esu jauna, galiu sau leisti ir turiu eksperimentuoti, – apie pokyčius dar prieš pasirodydama pasakojo B. Timinskaitė. – Šį įvaizdį tiesiog susapnavau, tai mano idėja, kurią padėjo įgyvendinti jauna dizainerė.“

D. Užkuraitis merginos pasirodymą įvertino puikiai, nors įžvelgė susikaustymo. Anot jo, „Eurovizijoje“ yra tik trys minutės, per kurias nėra laiko būti susikausčius. Grupės „Biplan“ atlikėjas Olegas buvo visiškai kitokios nuomonės: „Tokių dainų yra daug“.

Dainininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė šįvakar taip pat pasirodė kitokiame amplua - moters įvaizdis priminė moksleivės uniformą.

Šįvakar pasirodys dešimt „eurovizininkų“, kurie dainas rinkosi iš „bendro katilo“. Šie atlikėjai į konkursą registravosi be savo dainų ir rinkosi iš tų, kurias konkursui pasiūlė užsienio ir Lietuvos kūrėjai.

Nacionalinių atrankų komisijoje šįvakar apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, žurnalistas Darius Užkuraitis, dirigentas Gintaras Rinkevičius ir legendinės grupės „Biplan“ atlikėjas Olegas Aleksejevas.

Kurie du dalyviai turės atsisveikinti su konkursu, paaiškės šetadienį vakare, susumavus lietuviškos ir užsienio komisijos bei žiūrovų balsus.

Penktosios „eurovizinės“ laidos filmavimo akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)