„Esu paprastas vaikinas iš Telšių. Netašytas, nemokantis apsimesti. Svajonę turėjau – dainuoti. Ir jūs išklausėt mane. Vieni pamilot mane, o kiti nuteisėt, kai vieną po kitos dariau klaidas. Įsivėliau į gėdingus skandalus. Viską mečiau, palikau. Bet širdyje jaučiau: I miss you (pasiilgau)... Ir vėl dainavau. Ir vėl klydau. Uždirbau pinigus ir pralošiau juos, vėjais paleidau. Vėl palikau Lietuvą. Vėl bėgau nuo savęs. Ir vėl širdis sakė: pasiilgau... Man taip baisu. Man taip neramu, bet aš pasirinkau: bandysiu. Bandysiu, nes pasiilgau jūsų“, – gerbėjams žinutę siuntė R. Kirilkinas.

Eurovizinę dainą atlikėjui sukūrė švedų kompozitorius Niklas Bergqvist, kuris, pasak, R. Kirilkino – jį suprato.

„Esu paprastas vaikinas iš Telšių. Mano muzika nesivaiko naujausių madų. Manęs neaprengs Juozas Statkevičius. Neturiu tiek pinigų, kad spaudoje nuolat mirgėtų naujos mano pasirodymo detalės, bet turiu jus. Ir turiu dainą, sukurtą man. Dainą, kurią dainuoju savo širdim. N. Bergqvist sukūrė dainą, kuria galiu jums išrėkti – aš pasiilgau jūsų. Ir kad ir kas būtų, myliu jus, nes jūs esat mano pasaulis“, – sakė R. Kirilkinas.

Vienu iš „Eurovizijos“ favoritų laikomas atlikėjas teigė, jog ilgai galvojo, kokia daina turi šansų laimėti „Euroviziją“: „Sakom – va, šita daina pakankamai gera, pakankamai kokybiška. Bet atsiminkim, kad ten laimi ne „pakankamai kokybiškos“ dainos. Ten laimi dainos, kurios kažkam yra pačios geriausios. Todėl jei mano daina pasieks jūsų širdį – pasidalinkite ja, nes jūsų palaikymas man yra svarbiausias. Visame pasaulyje plaka labai skirtingų žmonių širdys. Bet plaka jos tuo pačiu ritmu.“

Visiems savo gerbėjams dainininkas dovanoja savo eurovizinę dainą: parsisiųsti kūrinį galima čia: R. Kirilkinas "In My World"

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (297)