„Žmonėms kartais susidaro įspūdis, kad jei tavęs nėra televizijoje – tavęs nėra visai. Bet aš daug ir nuolat koncertuoju, ir viena, ir jungtiniuose projektuose. Tik su „Pop Ladies“ nebedainuoju“, – pasakojo Baiba.

„Eurovizijos“ atrankoje ji pristatys švedų kompozitorių dainą „Mayday“ ir tai bus bene penktasis kartas, kai balsingoji šviesiaplaukė bandys laimę šiame konkurse. Beje, kartą didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje ji jau stovėjo, – konkurse Maskvoje Baiba buvo dainininko Sashos Song pritariančioji vokalistė.

Vienais metais jaučiausi parašiusi puikią „eurovizinę“ dainą pati. Labai norėjau dalyvauti, bet mane ribojo kito projekto sutartys, – pasakojo Baiba. – Daina, kurią atliksiu šįkart, yra nuotaikinga, lengva. Ji yra apie tai, kad išrinktasis gali būti čia pat, šalia durų, reikia tik apsidairyti.“

Jos pačios išrinktasis atrankos filmavime nedalyvavo, bet Baiba tikisi, kad vyrą sudomins koncerto transliacija. „Tikiuosi, kad jis žiūrės. Gal net balsuos, – juokiasi dainininkė. – Aš pati už save nebalsuoju, tegul kiti tai daro. Esu prieš tokius dalykus, kai žmonės balsuoja už save ir visų draugų to reikalauja. Keistai jaučiuosi, kai iš kolegų gaunu žinutę, kad galiu penkis kartus balsuoti už juos. Nejaugi negalima sąžiningai? Aš sergu už visus, kas gerai atlieka kūrinius. O pati „Eurovizija“ yra laimės žaidimas.“

Šeštadienio vakarą savo „eurovizinę“ laimę bandys ir „4 Roses“. Joms besifilmuojant komisija replikavo, kad merginos turi gerą humorą jausmą, nes pasivadinusios „keturiomis rožėmis“ scenoje dainuoja trise. Šios atsakė, kad jų ketvirtoji draugė liko balsuoti prie televizoriaus. O projekto vedėjas Andrius Rožickas „rožėms“ į kompaniją pasiūlė kito pogrupio atlikėją Petuniją…

Panašu, kad „X Faktoriaus“ atrankose kitados dirbtinai suburtos atlikėjos per pastaruosius metus išties „susiklijavo“. „Iš pradžių mes pjovėmis, net jautėme neapykantą vienos kitoms, o dabar, po trejų metų suprantu, kad su niekuo kitu scenoje nenorėčiau būti. Pagaliau atsirado komanda, pasitikėjimas žmogumi, ryšys. Tau gera būti scenoje, nes šalia – artimas žmogus“, – prisipažino „4 Roses“ narė Dileta Kisielienė.

Dėl savo grupės „eurovizinio“ pasirinkimo jai ramu. „Pats kūrinys man primena amerikietišką gospelą“, – pasakojo Dileta, tačiau patikino, kad jų koncertinės suknelės tikrai nebus uždaros, „gospelinės“.

Šįkart atrankoje pasirodys ir gospelo dainų charakterį gerai jaučianti Berta Timinskaitė. Tačiau jos pačios atliekamas kūrinys bus visiškai klubinis. Scenoje mergina pasirodys pilkai dažytomis garbanomis. „Jeigu pereisiu į kitą etapą, nusidažysiu plaukus žilai. Be to, vadybininkas prižadėjo daug naujų dalykų, sakė, tuomet ir vyrų scenoje bus, ir gerų vaizdų. Turiu priimti šį ultimatumą“, – kvatojo Berta.

Šeštadienį 21 val. LRT žiūrovai nacionalinėje „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje taip pat išvys Neringą Šiaudikytę, Mildą Martinkėnaitę, Ievą Zasimauskaitę, Evelyn Joyce, Aistė Pilvelytę ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)