Po konferencijos jį DELFI skaitytojams atskleidė ir garsiosios savo suknelės likimą.

„Ji yra tokia purvina... Jūs net negalit įsivaizduoti. Į valyklą jos nešti negalima, reikės kažkaip namie išvalyti ir pasilikti atminimui. O gal parduoti aukcione? O gal pasilikti kada nors vyksiančioms savo vestuvėms?“ - juokavo E. Sašenko ir prisipažino, kad tai pirma jos gyvenime šviesi suknelė. Iki tol, lieknesne norinti būti dainininkė, visada rinkdavosi juodą drabužį.

Merginas ypač domino „Eurovizijos“ konkurso užkulisiai: kaip atrodė kitų šalių dalyviai, kai jų nefilmavo kameros, ar daug vyriško dėmesio susilaukė Evelina, kurie kitų šalių dalyviai vyrai jai patiko, o o gal net Diuseldorfe sutiko savo meilę?

„Ten tiek simpatijų buvo, kad nežinia, kurį rinktis. Nors ten daug gėjų, dėmesio sulaukdavau nemažai. Tik nebuvo kada labai gilintis, nes reikėjo galvoti ne apie meiles, o apie dainavimą“, - sakė ji, bet prisipažino, kad labiausiai į širdį krito graikų atlikėjas. Tiesa, dar jos simpatijų sulaukė vienas San Marino pritariančių vokalistų, įspūdingai stiklą pasirodymo metu daužęs švedas, ir netikėtai į persirengimo kambarį užsukęs Aleksandras Rybakas.

Ji pasakojo, kad rusas buvo nelabai mėgstamas kitų dalyvių, nes labai pasipūtęs ir piktas. Airiai dvynukai - kaip prisukamos lėlytės, nuolat šokinėjo, bet kai išsiskirdavo, po vieną atrodė pasimetę.

Vengrė tapo geriausia Evelinos konkurso drauge, nes moterys kartu dainavo ir pusfinalyje, ir finale. Jų persirengimo kambariai buvo šalia.

O pačiai Evelinai begalinį dėmesį rodė vienas portugalų grupės narių - statybininko kostiumu vilkintis parodijų kolektyvo narys, kuris kiekviena proga vis primindavo mūsų atstovei, kad yra nevedęs.

Nors ir labai pavargo per tas kelias savaites, kol viešėjo Diuseldorfe, dainininkė tikina, kad jau pradeda pasiilgti konkurso ir tikrai dalyvautų jame dar kartą: ar už Lietuvą, o gal ir už Lenkiją, jei kviestų. ƒ„Nors pavargom kaip arkliukai juodi, bet dėl tų trijų minučių padaryčiau daug ką vėl. Prieš 30 sekundžių iki įrašo paleidimo pradžios stovint scenoje kvailiausios mintys lenda į galvą. Per pusfinalį galvoje buvo mintis - Lietuva žiūri. Ne Europa kažkodėl, o Lietuva! O prieš finalą beveik nebegalvojau nieko. Buvo tik viena mintis - turiu ištempti iki galo. Bet tai šalutiniai dalykai. Jausmas stovėti tokioje salėje - nuostabus. Tokį adrenalino antplūdį siūlau patirti visiems“, - sakė Lietuvos atstovė 2011 metų „Eurovizijoje“.

Mergina prisipažino, kad nemoka anglų kalbos ir visai dėl to nesijaudina. Ji puikiai kalba prancūziškai. Paklausta, kas ji tokia jaučiasi širdyje E. Sašenko neslėpė: „Širdyje lenkė, mąstau ir sapnuoju lenkų kalba. Bet labai myliu Lietuvą ir lietuvių kalbą. Juk tai mano gimtinė. Niekada iki šio konkurso net nesusimąsčiau apie tai. Esu Lietuvos pilietė ir man gerai. Daugelis iš mūsų, ypač Vilniuje - maišyti. Dar norėčiau turėti žydų kraujo. Man ta tauta patinka, jie turi geras galvas ir idėjas“.

E. Sašenko ypač gyrė „Eurovizijos“ vedėjus. „Kai pirmą kartą pamačiau jų nuotrauką, buvo mintis - nelabai gražūs kaip vedėjai. Bet kai pamačiau, kaip jie dirba.... Nėra apie ką kalbėti, buvau sužavėta! Pasaulinio lygio profesionalai. Ir juokeliai, ir artistiškumas, ir dainuoja du iš trijų puikiai. Viena vedėja po finalo priėjo prie manęs ir asmeniškai pasveikino“, - sakė Evelina.

Visą konferenciją skaitykite čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją