„Tai buvo didžiulis nuotykis, buvo įdėta daug darbo, patirta nemažai malonių įspūdžių, todėl labai dėkoju Lietuvai, kad suteikė man galimybę atstovauti šaliai „Eurovizijos” dainų konkurse, Aišku, pavargsti nuo to dėmėsio, bet vieną kartą gyvenime tai riekia patirti“, – įspūdžiais dalinosi E. Sašenko.

Atlikėja teigiamai įvertino savo pasirodymą bei tikino pasisėmusi naudingos patirties. „Aš esu patenkinta. Rezultatai, aš manau, yra geri, nes mes patekome į finalą, nors to nesitikėjome ir užėmėme ne paskutinę, bet 19-ą vietą! Mes džiaugiamės tuo“, – savo pasirodymą vertino E. Sašenko.

Paklausta, ar kitais metais nenorėtų atstovauti Lenkijai, kuri mūsų šalies atstovei finale skyrė net 12 balų, E. Sašenko tikino rimtai svarstysianti tokią galimybę.

„Pasvarstysiu. Aš rimtai, o kodėl gi ne? Klausė manęs, ar norėčiau dar kartą dalyvauti „Eurovizijoje“, tai atsakiau, kad galėčiau tai daryti kiekvienais metais. Galėsiu kitais metais ir Lenkijai atstovauti“, – geros nuotaikos neprarado „Eurovizijos“ išvarginta atlikėja.

E. Sašenko tikino pailsėsianti Kanuose vyksiančiame kino festivalyje, kur ketina surengti kelis solinius koncertus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją