Jos dainos metu į dangų pakilo šimtai baltų balionų, atkartojusių E. Sašenko pasirodymo filosofiją.

Į aikštę „Eurovizija“ pritraukė ne tik vilniečius, bet ir miesto svečius – konkursą kartu su draugais stebėjo ispanai, prancūzai, olandai bei kiti svečiai.

Laukiant rezultatų, susirinkusius į Rotušės aikštę staigmena pradžiugino renginio vedėjas Ignas Krupavičius. Netikėtai pribėgęs prie čia pat „Euroviziją“ su būriu draugų stebėjusios choro „Sounds in G“ vadovės Girmantės Vaitkutės, jis per kelias sekundes įkalbėjo merginą padainuoti. Nuostabiai atlikta lyriška Whitney Houston daina buvo palydėta audringais plojimais ir prašymais pakartoti.

Antrasis konkurso pusfinalis taip pat bus transliuojamas Vilniaus Rotušės aikštėje ketvirtadienį 22 val., finalas - šeštadienį irgi 22 val.

Praėjusiais metais vykusios tiesioginės „Eurovizijos“ transliacijos po atviru dangumi pritraukė beveik tris tūkstančius muzikai ir įspūdingiems šou neabejingų miestiečių bei miesto svečių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją