Dizaineris prisipažino, kad visą naktį linksminosi Maskvoje, suspėjo apsilankyti penkiuose klubuose, todėl su draugais nusifotografavęs šalia Lietuvos atstovo, išskubėjo gerti kavos į vietinę kavinukę.

Paskutinį kartą Maskvos scenoje Sasha Son(g) dar sudainavo dvi dainas - „Love“ ir „Nieulietai“ ir susilaukė griausmingų aplodismentų.

Visi vakarėlio dalyviai šėlo iki paryčių, vaišinosi alkoholyje keptomis braškėmis su ledais, rusiškomis baltomis mišrainėmis ir, žinoma, alkoholiniais gėrimais. Kol daugybė norinčiųjų būriavosi prie barų, nekantriausieji prašė degtinės buteliais ir patys pilstė vieni kitiems prie stalelių.

„Noriu padėkoti Lietuvai, noriu padėkoti savo gerbėjams, savo šeimai, savo draugams, kad buvo su manimi, tau, Delfi, visiems. Mes – finale. Tai vienas didžiausių pasiekimų, apie kurį aš svajojau“, - apie 7 ryto Kremliaus fone Sasha Son(g) išsiuntė žinutę DELFI skaitytojams.

Dainininkas džiaugėsi, kad, nesvarbu, kurią vietą jis užėmė, yra dėmesio centre. „Labai smagu, nes labai daug žmonių ateina prie manęs ir sako, tu labai gerai padainavai ir nekreipk dėmesio į tuos balsavimus. Tu turi didelę ateitį, dėl to aš esu labai labai laimingas“, - kalbėjo jis.

Dima įsitikinęs, kad jis gali garsinti savo šalies vardą užsienyje, o „Eurovizija“ jam padėjo jam tuo patikėti. „Mes eisime į priekį ir pasieksime labai daug“, - šypsojosi jis.

Paklaustas, ko jis dabar labiausiai norintis ir svajojantis, dainininkas atsakė: „Grįžęs į Lietuvą aš labiausiai norėčiau atsipalaiduoti, pamiršti visa tai, vėl pradėti dirbti, nes mes gavome keletą pasiūlymų čia, Maskvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją