Dizaineris šypsosi: taip, šiame konkurse daug popso, bet šiemet jis išsiskirs tokių profesionalų kaip Patricia Kaas pasirodymu, o Vokietijos atstovų scenoje šoks garsioji burleskos šokėja Dita von Tease.

Pasak jo, Lietuvos atstovui Sashai Son(g) garbė dalyvauti tarp tokių garsių dainininkų.

„Ypač – žinant Rusijos charakterį ir pomėgį tam turtui, prabangai ir tokiam liuksui, turėtų būti labai įdomus konkursas. Aš manau, kad Rusija norės pasirodyti pasauliui kaip labai stipri, kieta. Turėtų būti saliutinis variantas, labai efektinga“, - svarstė pašnekovas ir pridūrė, kad Sashos Son(g) tematika visoje šioje prabangoje turėtų išsiskirti.

„Tikiuosi, kad gal pavyks parodyti tą video ir viskas pasiseks. O daina? Vieni sako blogai, kiti sako gerai. Kiek žmonių, tiek nuomonių ir su tuo, turbūt, reikia sutikti ir taip visą laiką būna, - kalbėjo J. Statkevičius. - Žinau, dainininkas pergyvena dėl to, kad jeigu nelaimės, žmonės supils visą šiukšlyną ant galvos, bet taip dažnai būna ir čia nieko baisaus. Noriu tik vieną dalyką pasakyti: kas nedaro - tas neklysta. Manau, jeigu mes bandysime šimtą kartų, vieną kartą turi pasisekti. Labai norėtųsi tikėti ir palinkėti sėkmės. O kaip bus, taip bus. Gyvenimas tuo nesibaigia, čia tik „Eurovizijos” konkursas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją