Anot jo, be vaizdo projekcijos sunku kalbėti ir apie apšvietimą, nes šie du dalykai yra labai glaudžiai susiję ir kuria bendrą pasirodymo vaizdą. J. Vilimas pabrėžė, kad projekcija nebuvo rodoma ne dėl techninių priežasčių.

„Skiriasi matymas“, – lrt.lt sakė J. Vilimas.

„Tenka dirbti, kad mūsų įsivaizdavimas ir koncerto režisieriaus įsivaizdavimas sutaptų“, – pridūrė jis.    

Pasak J. Vilimo, kitos pirmosios repeticijos metu pastebėtos techninės problemos – garso reguliavimas ir pan. – lengvai išsprendžiamos.
Sasha Son(g) savo pasirodymą pradėjo prie fortepijono, jam pritarė trys dainininkai. Viduryje dainos atlikėjas nustojo skambinti instrumentu ir prisijungė prie jam pritariančių atlikėjų.

S. Son(g) dėvėjo languotą skrybėlę, baltus su mėlynomis linijomis marškinėlius bei džinsus.

Vaizdo projekcijoje, kuriai nepritarė Lietuvos delegacija, keitėsi spalvų dėmės, taip pat pasirodydavo fortepijono klavišai. Pats pasirodymas baigėsi tuo, kad Sasha Son(g) iškėlė deglą, kurį koncerto operatoriai filmavo stambiu planu.

Pasak „Eurovizion.tv“, pasirodymas išsiskyrė „stipriu vokalu“.

Repeticijos akimirkos:

Užduodami ir asmeniniai klausimai

Pirmojoje spaudos konferencijoje Lietuvos atstovas Sasha Son(g) sulaukė nemažo žurnalistų dėmesio ir įvairiausių klausimų.

Spaudos konferencija prasidėjo klausimu, kodėl Sasha Son(g) nepasivadino Dmitrijumi ar Dima. S. Son(g) atsakė, kad „muzikos versle, o ypač rusakalbių šalių muzikinėse scenose, yra pakankamai Dimų“. „Be to, aš turiu savo tapatybę ir stilių“, - pabrėžė jis.

Jonas Vilimas, LRT prodiuseris, teigė, kad Lietuvos atlikėjo buvo teirautasi tiek apie jo asmeninė gyvenimą, tiek apie dalykus, susijusius su emocionalia daina „Love“, pavyzdžiui, „kiek jis pats aukotų dėl meilės?“.

Paklaustas apie pakeliui į Maskvą surengtus koncertus, muzikantas pa siskundė, kad Lietuvos ambasada Airijoje neprisidėjo prie koncerto reklamavimo. Tačiau jis išskyrė, kad jam patiko koncertuoti Ukrainoje, Latvijoje, Amsterdame, Londone ir Maltoje.      
  
Lietuvos delegacijos narys J. Vilimas nesiskundė ir Rusijos žiniasklaidos dėmesiu: jį iškarto atpažįsta tiek žurnalistai, tiek gerbėjai.    

Anot LRT prodiuserio, antradienį, „Eurovizijos“ klubo atidarymo metu, Sasha Son(g) davė kelis interviu tiek Baltarusijos, tiek Rusijos televizijos kanalams.

J. Vilimas teigė, kad trečiadienį Sasha Son(g) nebedalyvaus jokiuose renginiuose, tačiau ketvirtadienį kitos delegacijos rengia specialius vakarėlius, į kuriuos jau asmeniškai pakviestas ir Lietuvos atlikėjas.
Lietuvos delegacija planuoja ir ekskursiją po Maskvą.