Jo pirmasis singlas „Nie Ulietaj“, kurį sudainavo su „SEL“, pasiekė pirmąją Baltic Russian Radio topo viršūnę ir pasiliko penketuke 13 savaičių, dešimtuke – dar keturiolika savaičių.

Sulaukęs 15-kos vaikinas išsikėlė į Jungtinę Karalystę, kur įgijo muzikinį išsilavinimą. Po aštuonerių metų, praleistų ten, jis sugrįžo į tėvynę ir kartu su savo muzikos partneriu Hywelu Samu pelnė pagrindinį muzikos konkurso „Palanga 2005“ prizą.

2008-2009 m. dalyvavo muzikiniame realybės šou Muzikos akademija ir užėmė 3 vietą.

2009 m. Sasha pasiekė savo populiarumo viršūnę Lietuvoje. Jo daina „Pasiklydęs žmogus“ (vėliau buvo sukurta angliška jos versija „Love“) tapo geriausia konkurse „Dainų daina“, taip pelnydama atlikėjui galimybę Lietuvai atstovauti „Eurovizijos“ konkurse Maksvoje. Beje, Sasha Son yra vienas iš nedaugelio dainininkų, kurie Maskvoje atliks savo kūrybos dainą.

Sasha Son daina:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją