Griežto vadovo kaukę ištirpdo meilė šeimai ir vaikams

Nors L. Čeprackas ir bando atsikratyti kažkada televizijos prodiuserių jam sukurto įvaizdžio, neatrodo, kad jam sektųsi pavirsti į pūkuotą ir mielą katinuką. Virtuvės šefas – turi savą tiesą ir apie ją tikrai dažnai nenutyli. Pasak paties Liutauro, būti griežtam ir turėti tvirtą nuomonę – ne taip jau ir blogai. Šios savybės esą jam padeda kone kasdien.

„Pavyzdžiui, darbe būti griežtam vadovui – manyčiau, jeigu esi griežtas, bet visi žino, kad tu esi griežtas ir teisingas, ir griežtumas yra kaip forma, kuri neleidžia kitiems atsipalaiduoti, nes anarchija galbūt ir yra tvarkos motina, bet ne darbe – tada didelis mano klausimas: o vadovas gali būti kitoks? Jis turi būti reiklus, griežtas, teisingas, turi būti atlaidus. Viskas čia yra žmogiškųjų savybių spektras“, – kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)