Justina Partikė atskleidė, kad svajonė vairuoti motociklą – ne nauja, to ji norėjo labai seniai, tačiau buvę partneriai tam nepritarė.

„Jie to nenorėdavo, sakydavo, kad užsimušiu. Tokie stereotipai. Bet dabar išsiskyriau, vėl laisva ir dabar man reikia motociklininko. Ir pati noriu motociklą vairuoti!“ – laidos „KK2“ komandai sakė moteris.

Ji neslėpė, kad per vairavimo pamokas, pamatę ją ant motociklo, vyrai spokso ir negali atitraukti akių. Yra ir gerbėjų, kurie Justiną bando sužavėti žinutėmis.

„Daug motociklininkų pastaruoju metu pradėjo rašyti, daug vairuojančių. Bet rašo ne tik motociklininkai, ir šiaip daug vyrų, žiauriai daug vyrų. Net neįsivaizduoji kiek“, – šelmiškai šypsojosi J. Partikė.

Moteris norėtų, kad ateityje į jos gyvenimą atjotų riteris, pasibalnojęs plieninį žirgą. Anot Justinos, bendras hobis tik suartintų.

„Jei dabar atsirastų vyras, kuris nevairuotų motociklo, sakyčiau: „mažutėli, eik laikytis teisių, nes aš nenoriu tavęs vežioti, noriu, kad abu važiuotume atskirai“, – juokėsi moteris.

Visgi paklausta, ar jos širdis dabar laisva, klaipėdietė kiek nusiminė.

„Taip, laisva. Trūksta kažko šalia, norisi būti mylimai, mylėti, su kažkuo dalintis džiaugsmais, vargais, papasakoti apie savo blynus“, – sakė J. Partikė.